miercuri, 7 ianuarie 2015

Doi spanioli şi un moldovean la echipa de futsal CSMS Iaşi !


Nelu Stancea (sursa foto: UEFA)

Formaţia de fotbal în sală CSMS Iaşi a terminat sezonul de toamnă din Liga I pe locul 7, deci în zona play-off, cu 14 puncte la activ, după 14 etape, cu 13 meciuri disputate.
Reunirea echipei pentru partea a doua a sezonului va avea loc joi, pe 8 ianuarie 2015, la ora 17.30, în Sala LPS din Dealul Copoului. Este foarte posibil să apară şi două noutăţi în lotul de jucători, prin venirea la CSMS Iaşi a doi tineri jucători de futsal din Spania, mai precis din zona Barcelona. Ei au 19 ani şi respectiv 20 ani şi vor fi în probe la CSMS Iaşi ! Tot în perioada următoare, este posibil ca moldoveanul din stânga Prutului, Serghei Burduja (portarul naţionalei Republicii Moldova) să fie şi el înregimentat la CSMS Iaşi, dar după ce naţionala Rep. Moldova îşi va susţine meciurile de calificare la EURO 2016.
În această seară de miercuri, 7 ianuarie, ar urma să sosească la Bucureşti cei doi jucători spanioli de futsal. Eu îi voi aştepta la aeroport şi voi veni la Iaşi cu ei. Vor fi în probe, pentru a vedea dacă ei sunt măcar la nivelul jucătorilor pe care îi avem acum în lot. Îl aşteptăm şi pe Serghei Burduja la CSMS Iaşi, dar după ce naţionala Republicii Moldova îşi va susţine meciurile de calificare la EURO 2016. De vineri, 9 ianuarie, vom pleca într-un cantonament de pregătire la Gheorghieni, pentru o săptămână. Va urma apoi primul joc al anului, la Deva, împotriva campioanei Autobergamo, în jurul datei de 25 ianuarie. Vom juca apoi la Iaşi, cu CS Muncitorul Reşiţa şi va urma apoi meciul din Cupa României, de la Târgu Mureş, cu City’us din localitate, deţinătoarea trofeului. Sunt meciuri grele, dar noi vom juca şi vom încerca să facem faţă provocărilor ! După părerea mea, campionatul se va întrerupe apoi, deoarece România va încerca şi ea calificarea la EURO 2016, în grupa de la Călăraşi !”, ne-a declarat astăzi Nelu Stancea, căruia i-am transmis toate cele bune de Sf. Ioan, deoarece... NELU vine şi el de la... IOAN !
Tot un călduros „La mulţi ani !” a primit şi Ionel Popa, team-managerul echipei de futsal CSMS Iaşi, dar şi unul dintre portarii formaţiei din Copou, Ioan Grigoraş !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu