sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Ziua Unirii la Belgrad: Hai să dăm „BILĂ cu BILĂ” !


Popicarii Mănel Manea şi Ionuţ Cercel, la Belgrad

Pe ruta Timişoara-Moraviţa-Belgrad, echipa CFR Olimpia ACB Iaşi a ajuns vineri, 23 ianuarie 2015, după 3 ore de mers cu microbuzul „8+1” în capitala Serbiei. La Belgrad, băieţii noştri s-au cazat la Hotelul Elegance (3 stele), aflat la circa 15 km de arena de popice, după cum ne-a declarat antrenorul Remus Antimirescu. Sâmbătă, de la ora 13.00 (în Serbia, dar 14.00 în România) se va disputa prima manşă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la popice, Kuglaski Klub Belgrad (Serbia)-CFR Olimpia ACB Iaşi (România).
Dacă la Iaşi se va cânta şi dansa astăzi „Hora Unirii”, popicarii ieşeni vor da „Bilă cu Bilă” la Belgrad, în speranţa unui rezultat care să ne dea speranţe pentru jocul retur, din 14 februarie (ora 13.00), de la arena CFR Iaşi.
Lotul echipei ieşene pentru disputa extrem de dificilă de la Belgrad este alcătuit din lansatorii Ioan Hordilă, Gyula Veres, Ion Cercel, Florin Opincă, Costică Ciurdea, Mănel Manea, Bogdan Tudorie şi Remus Antimirescu (antrenor-jucător). Partida de la Belgrad se poate viziona LIVE pe www.sportuzivo.tv. Singurul „fan” prezent la Belgrad alături de echipa ieşeană este popicarul ceferist veteran Ioan Herman.
Celelalte jocuri de astăzi, din competiţia masculină a Ligii Campionilor, sunt Szegedi  TE (Ungaria, deţinătoarea trofeului) - KK Zapresic (Croaţia), SKV Rot-Weiß Zerbst  1999 (Germania) - KK Neumarkt Imperial Life (Italia) şi BSV Voith St. Pölten (Austria) - ZP Sport  a.s  Podbrezova (Slovacia).
Vă mai reamintim că manifestarea denumită Gala Excelenţei Sportului Ieşean este programată marţi, 27 ianuarie 2015, de la ora 17.00, în sala mare de spectacole a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi. Clubul Sportiv CFR Iaşi este invitat cu 40 oameni la această gală (sportivi, antrenori, oficiali, membrii familiilor acestora), iar prezenta în sală trebuie făcută la ora 16.30, deoarece manifestarea este transmisă în direct de TVR Iaşi.
DAN TEODORESCU
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu