vineri, 9 ianuarie 2015

Doi spanioli au jucat fotbal în sală pentru CSMS Iaşi

Joi seara, pe 8 ianuarie 2015, în Sala LPS din Dealul Copoului a avut loc reunirea echipei de futsal CSMS Iaşi pentru partea a doua a sezonului. Au fost prezenţi jucătorii Marius Chiriac şi Ioan Grigoraş (portari) – Narcis Cataramă, Andrei Despan, Radu Guţu, Valentin Pricop, Radu Pisică, Victor Mandea, Eduard Săvoia, Alexandru Pricop, Bogdan Baboi, Gabriel Pascu, Laurenţiu Marian, plus spaniolii Garriga Mora Abel „Abel” (20 ani) şi Jodas Vives Antoni „Toni” (19 ani), ultimii doi fiind în probe.
Din stafful tehnic au fost prezenţi antrenorii Nelu Stancea (principal) şi Florin Nichifor (secund), preparatorul fizic Florin Trofin, delegatul Ştefan Tudorache şi team-managerul Ionel Popa.
A avut loc şi un joc-şcoală cu o echipă din Ungheni (Rep. Moldova), în care gazdele au dat recital, dar scorul a contat mai puţin. „Ştiu că moldovenii ne-au dat nouă 3 goluri, iar noi le-am dat lor peste 20, cred că am ajuns la 25 goluri. Scorul a contat însă mai puţin, a fost mai mult un meci al înfrăţirii în jocul de fotbal în sală !”, ne-a declarat delegatul echipei ieşene, Ştefan Tudorache.
În perioada 9-17 ianuarie, echipa de futsal CSMS Iaşi va face un cantonament la Gheorgheni, cu o cazare la Hotel Astoria din localitate. „La Gheorgheni vor fi două antrenamente zilnice, de pregătire fizică şi tehnico-tactic. Vom juca în Sala de la Lazarea, aflată la 6 km de Gheorgheni. Vom face şi 2-3 jocuri amicale cu echipele din zonă, în primul rând cu AS Inter Gheorgheni, din Liga a II-a. Cred că va fi un cantonament reuşit pentru toată lumea !”, ne-a declarat antrenorul Nelu Stancea.
Pe 25 ianuarie, de la ora 18.00, în prima etapă a anului 2015 din Liga I de futsal, CSMS Iaşi se va confrunta, în deplasare, cu FC Autobergamo Deva, campioana naţională en-titre. După primele 14 runde ale sezonului, CSMS Iaşi se află pe locul 7, cu 14 puncte cucerite, în 13 meciuri disputate. Echipa din Deva se află pe locul 2, cu 31 puncte.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu