duminică, 16 septembrie 2012

Ceferistul "Bebe" Vasiliu, campion naţional absolut la Bodybuilding Clasic


* În perioada 14-15 septembrie, la Târgu Mureş a avut loc Campionatul Naţional de Fitness, Bodyfitness, Bodybuilding clasic şi Bikini pentru seniori şi senioare.
"BEBE" VASILIU-campion naţional absolut



Sub conducerea antrenorului emerit Petru Ciorbă, care este şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, CS CFR Iaşi a deplasat un lot din trei sportivi, doi dintre ei urcând pe podiumul competiţiei, iar al treilea, la debut de carieră, intrând în finala de şase.
La bodybuilding clasic seniori, la categoria +1,80 metri, Andrei “Bebe” Vasiliu (CS CFR Iaşi) a cucerit medalia de aur, plus a devenit şi campion naţional absolut, după ce a câştigat şi la open.
La bodyfitness senioare, tot de la CS CFR Iaşi, sportiva Marinela Ungureanu a cucerit medalia de bronz a categoriei.
Aflat la prima sa participare într-o competiţie la nivel naţional, juniorul Lucian Chirilă (CS CFR Iaşi) s-a clasat pe locul 6 la  bodybuilding clasic, la categoria sub 1,80 metri.
La finalul competiţiei mureşene, antrenorul emerit ceferist ieşean şi fost dublu campion mondial în anii din urmă, Petru Ciorbă, ne-a declarat: “Sunt foarte mulţumit de rezultatele elevilor mei, cărora le prevăd competiţii frumoase în continuare. Văd că la bodybuilding clasic, clubul CFR Iaşi a cam luat cireaşa de pe tort, deoarece la juniori Ionuţ Grigoraş a devenit tot anul acesta campion naţional absolut la juniori, iar acum Bebe Vasiliu a repetat performanţa la seniori. În decembrie 2012, Ionuţ Grigoraş va concura şi la Campionatele Mondiale de bodybuilding clasic pentru juniori de la Budapesta, unde ne dorim pentru el un loc pe podium”.
Să mai menţionăm că actualele Campionate Naţionale de la Tg. Mureş au fost organizate de FEDERAŢIA ROMÂNA DE CULTURISM ŞI FITNESS, CS UNIVERSITAR TG. MUREŞ ŞI MUSCLE MAKER.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu