joi, 6 septembrie 2012

Popicarii veterani ieşeni, invitaţi la "Cupa Sibiului" de la Sălişte


Vasile Ţidularu

În perioada 11-13 octombrie 2012, pe arena cu două piste de la Sălişte va avea loc, în organizarea Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Sibiu şi a Primăriei Sălişte, ediţia a III-a a "Cupei Sibiului" la popice. Competiţia este adresată seniorilor (peste 50 ani), cu participarea a 11 echipe, două din Sibiu şi câte una din  Sălişte, Hunedoara, Braşov, Iaşi, Băicoi, Bucureşti, Bacova, Tg. Secuiesc, Constanţa.
Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport din Sibiu asigură medaliile, cupa, diplomele şi cazarea la Tabăra 3 Sălişte, iar Primăria Sălişte pune la dispoziţie gratuit sala de popice.
Echipa campioană la veterani CFR Olimpia ACB Iaşi va reprezenta judeţul Iaşi la întrecerea de la Sălişte, în componenţa Vasile Ţidularu, Ion Dăscălescu, Florin Dăscălescu şi Mihai Ispir. De fapt, conform regulamentelor internaţionale, “popicarii veterani” au devenit acum “popicarii seniori peste 50 ani”, grupaţi pe mai multe categorii de vârstă şi la acest capitol putem remarca faptul că ieşenii sunt recunoscuţi printre cei mai buni din ţară, chiar dacă la Sălişte vor lipsi mai mulţi titulari de la formaţia campioană CFR Olimpia ACB Iaşi, precum Dumitru Penciuc, Giorge Covăsală şi Leontin Popp.
Mergem în fiecare an la Cupa Sibiului de la Sălişte, acolo unde este o arenă destul de grea, unde nu se fac rezultate prea mari, dar jocul popicelor ne uneşte pe toţi, cei care iubim şi practicăm acest sport chiar şi la vârste înaintate ! La Sălişte nu contează cine câştigă, contează doar plăcerea de a juca popice şi a ne întâlni cu prietenii noştri din toată ţara !”, ne-a declarat Vasile Ţidularu, căpitanul echipei campioane CFR Olimpia ACB Iaşi.
Dar până la Cupa Sibiului, vă reamintim că echipa CFR Olimpia ACB Iaşi, cea de seniori “sub 50 ani”, condusă de antrenorul-jucător Remus Antimirescu, va participa în perioada 2-6 octombrie 2012 la Cupa Europei de la Apatin (Serbia), unde are ca obiectiv clasarea în primele cinci locuri într-o competiţie cu 15 echipe europene participante şi calificarea în optimile de finală din Liga Campionilor.  
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu