vineri, 14 septembrie 2012

Popicarii ceferişti ieşeni se deplasează la debutanta CS Atletic Fieni



La acest sfârşit de săptămână, etapa a III-a a turului de campionat din cadrul Diviziei Naţionale masculine de popice programează partidele:
- 15 septembrie: CS Atletic Fieni – CFR Olimpia ACB Iaşi (de la ora 8.00, meciul a fost inversat la cererea ieşenilor), Inter Petrila – Electromureş Tg. Mureş (ora 10.00);
- 16 septembrie: Siderurgica Hunedoara – CFR Cluj & CSM Câmpia Turzii (ora 10.00).
Sub conducerea antrenorului Remus Antimirescu, vicecampionii de la CFR Olimpia ACB Iaşi au ajuns deja la Fieni, pentru jocul de sâmbătă cu debutanta CS Atletic Fieni, unde vor evolua pe o arenă pe plăci, iar meciul în sine va constitui şi un util antrenament cu public pentru moldoveni, în perspectiva participării acestora la Cupa Europei de la Apatin (Serbia), din perioada 2-6 octombrie 2012. Lotul de “8” deplasat de ieşeni la Fieni îi cuprinde pe Paul Rohotin, Gyula Vereş, Mihai Gabriel Benghiac, Ion Cercel, Remus Antimirescu, Florin Opincă, juniorii Bogdan Tudorie şi Alin Roman. Din lotul lărgit al echipei ceferiste ieşene mai fac parte Ioan Hordilă, Iulian Gabriel Cucu, Marius Manea, Ionuţ Condrea, Alexandru Petrariu şi Ştefan Samson.
Sub conducerea antrenorului Costel Bănescu, lotul echipei CS Atletic Fieni va fi alcătuită din lansatorii Vasile Muraru, Cătălin Casandrescu, Marius Gorgan, Horia Davidescu, Vasile Popa, Mihai Bănărescu, Aurel Dicu. 
Clasamentul la zi este următorul:
1. Siderurgica Hunedoara                  2    2    0    0    12-4    4
2. CFR Cluj&CSM Câmpia Turzii    1    1    0    0    8-0      2
3. CFR Olimpia ACB Iaşi                 1    1    0    0    7-1      2
4. Inter Petrila                                    2    1    0    1    10-6    2
5. Electromureş Tg. Mureş                2    0    0    2    3-13    0
6. CS Atletic Fieni                             2    0    0    2    0-16    0
De menţionat că meciul CFR Cluj & CSM Câmpia Turzii – CFR Olimpia ACB Iaşi nu a fost luat în calcul în acest clasament, deoarece arbitrul Gheorghe Blasicz nu a dat drumul la jocul oficial care urma să fie găzduit sâmbăta trecută de arena din Câmpia Turzii, deoarece gazdele partidei nu au putut prezenta un act oficial de omologare a arenei, pentru sezonul competiţional 2012-2013, iar conducerea FR Popice-Bowling nu a anunţat nici un verdict oficial în acest caz până acum.
După cea de-a treia etapă de campionat, vor debuta întrecerile individuale ale Cupei României la popice, prima etapă fiind programată la Târgu Mureş, în zilele de 22 septembrie (pentru senioare) şi 23 septembrie (pentru seniori).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu