joi, 20 septembrie 2012

CFR Olimpia ACB Iaşi va debuta într-o nouă ediţie a Cupei României



Andreea Antimirescu în mijlocul popicarilor juniori ieşeni


Ion Grecu-om de afaceri şi jucător de bowling
* Popicarii ceferişti conduşi de antrenorul Remus Antimirescu vor evolua duminică, pe 23 septembrie, pe arena din Târgu Mureş, în prima etapă a competiţiei

Cupa României la popice se desfăşoară în acest sezon în trei etape, prima dintre ele fiind programată în zilele de 22 septembrie (la feminin) şi 23 septembrie (la masculin) pe arena din Târgu Mureş. Va fi o întrecere individuale, iar la masculin vor participa se pare un număr de 24 popicari, astfel: 7 – de la CFR Olimpia ACB Iaşi, 5 – Electromureş Tg. Mureş, 5 – Siderurgica Hunedoara, 4 – Inter Petrila, 3 – CFR Cluj & CSM Câmpia Turzii. Primii 18 clasaţi se vor califica în etapa a doua, apoi primii 12 clasaţi din runda cu nr. 2 vor promova la turneul final (etapa a 3-a), unde totul se va lua de la zero.
Va fi o competiţie „copiată” după Trofeul Muncipiului Iaşi la popice (turneu la nivel internaţional, care a avut loc în această vară la arena CFR Iaşi), acolo unde au participat 20 de sportivi în prima etapă, iar primii opt dintre ei au promovat la turneul final play-off, unde totul s-a luat de la zero, iar învingătorul a fost Gyula Vereş, popicar la CFR Olimpia ACB Iaşi.
La turneul de duminică, de la Târgu Mureş, echipa CFR Olimpia ACB Iaşi va deplasa un lot alcătuit din 7 sportivi, aceştia fiind Remus Antimirescu (care este şi antrenorul formaţiei), Ion Cercel, Paul Rohotin, Mihai Gabriel Benghiac, Gyula Vereş, Iulian Gabriel Cucu, Ioan Hordilă. Este învoit pentru această competiţie lansatorul Florin Opincă, care are botezul fiicei sale la acest sfârşit de săptămână.
Mergem la Târgu Mureş pentru a ne califica cu toţii în etapa a doua din Cupa României, deci vrem să ne clasăm cu toţii în primele 18 locuri, cu rezultate bune. Facem la Târgu Mureş şi o ultimă verificare cu public pentru Cupa Europei de la Apatin, din Serbia, din perioada 2-6 octombrie, unde noi vom fi prezenţi şi vom încerca acolo o clasare în primele 5 echipe, din 15 participante, pentru a obţine astfel promovarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor”, a menţionat Remus Antimirescu.
Ca în fiecare an, la Cupa Europei din Serbia, echipa ieşeană va fi însoţită şi de superba galerie proprie, alcătuită din peste 30 de fani ai jocului de popice !

* Remus Antimirescu mulţumeşte din nou omului de afaceri Ion Grecu


După cum am mai amintit şi cu alte ocazii, fiica lui Remus Antimirescu, Andreea, care va împlini 14 ani pe 1 decembrie 2012, exact de ziua naţională a României, aude doar cu ajutorul unor aparate speciale, care trebuie înlocuite periodic. Pentru a treia oară, omul de afaceri constănţean Ion Grecu, care este şi jucător activ de bowling şi patronul echipei Elcomex Delfinii Cernavodă, a ajutat familia Antimirescu în procurarea unor noi proteze auditive pentru Andreea, care au costat 150 milioane de lei vechi (15.000 lei RON). “Vreau să mulţumesc public acestui om deosebit şi acestui om de sport deosebit Ion Grecu, care îmi ajută familia pentru a treia oară. De asemenea, mulţumesc domnului Ion Grecu şi pentru faptul că a primit echipa de bowling CFR Constanţa, acolo unde eu joc şi bowling şi sunt şi antrenorul ei (NR – asta în afara faptului că Remus Antimirescu este jucătorul şi antrenorul echipei de popice CFR Olimpia ACB Iaşi) în propria sală de competiţii Elcomex Cernavodă, fără nici un ban de chirie pentru antrenamente şi jocuri oficiale de campionat. Iar dacă nu era el, echipa de bowling CFR Constanţa cred că se desfiinţa ! Dacă vom avea mai mulţi de Ion Grecu în România şi în lumea sportului românesc, sportivii şi antrenorii vor avea numai de câştigat, iar performanţe obţinute vor fi întotdeauna de top !”, a declarat Remus Antimirescu.
Să mai menţionăm că Andreea Antimirescu este elevă în clasa a VII-a la Şcoala generală nr. 1 din Medgidia şi este o susţinătoare convinsă a echipei de popice CFR Olimpia ACB Iaşi şi a echipei de bowling CFR Constanţa. “Dacă nu era Ion Grecu, fiica mea Andreea nu putea urma o şcoală normală, ca orice copil de vârsta ei. Dumnezeu să te binecuvânteze, domnule Ion Grecu !”, a mai spus în final Remus Antimirescu.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu