luni, 10 septembrie 2012

Turneu de aur la arenele de tenis CFR Iaşi

BCR Tenis Partener este comunitatea tuturor amatorilor de tenis. Dacă, în 2009, BCR Tenis Partener a pornit ca singurul circuit de tenis din România dedicat amatorilor, pe parcursul anilor a reuşit să treacă dincolo de graniţele tenisului, schimbând stilul de viaţă al unor oameni obişnuiţi care, manifestându-şi activ pasiunea, s-au descoperit pe ei însişi. Jucătorilor din toate colţurile ţării li s-a dat şansa afirmării, li s-a oferit ringul pe care să lupte pentru victorie, pentru a dovedi că sunt cei mai buni. Pentru mulţi dintre ei, visele din copilărie au fost readuse la viaţă.
BCR Tenis Partener îşi propune să împlinească în continuare tot mai multe vise şi să demonstreze că tenisul este un sport adresat tuturor. Pentru el, pentru ea, pentru întreaga familie, pentru începători sau experimentaţi, pentru învingători sau relaxaţi, pentru cei care vor să evolueze, pentru cei care n-au încercat încă, pentru cei înverşunaţi, pentru prieteni vechi, pentru prieteni noi, pentru cei îndrăzneţi, pentru cei ce vor să-si depaşească limitele. Tenis pentru toţi, iată deviza de la BCR Tenis Partener !
Iar în acest context, în 2012 se organizează nu mai puţin decât 261 turnee în România din circuitul BCR Tenis Partener, trei dintre ele de către Clubul Sportiv CFR Iaşi. Două au fost până acum, iar ultimul urmează în această săptămână la arena de tenis CFR Iaşi, din Şoseaua Naţională nr. 7-9. Va fi un turneu de rang superior GOLD, programat în perioada 14 - 16 Septembrie 2012, pe cele patru terenuri pe zgură ale arenei ceferiste ieşene, sub conducerea directorului de turneu Vergil Aghion. Înscrierile la turneul ieşean se vor închide la data de 10 Septembrie, ora 20:00 şi se fac online, pe site-ul www.bcrtenispartener.ro.
Vor fi patru probe de simplu şi una de dublu, unde vor participa circa 100 de sportivi amatori din România şi Republica Moldova. Probele de simplu vor la NIVELUL 5 (pe un tablou de 16), NIVELUL 6 (pe un tablou pe 32), NIVELUL 7 (pe un tablou de 24), NIVELUL 8 (pe un tablou de 8). La dublu se va juca la NIVELUL 6, pe un tabloul de 8.
Să mai menţionăm că anul acesta, clubul sportiv CFR Iaşi a organizat în propria arenă de tenis competiţii importante la nivel naţional şi internaţional, astfel:
- 28 aprilie - 3 mai: Cupa de Primăvară Ruxandra Dragomir – CFR Iaşi;
- 4-6 mai: BCR Tenis Partener – Cupa DPD (turneu SILVER);
- 1-3 iunie: BCR Tenis Partener – Cupa Vichy (turneu SILVER);
- 1 iulie: campania naţională „Descoperă tenisul în şcoala ta !”, în parteneriat cu FR Tenis;
- 7-15 iulie: Circuitul FRT PRO - Trofeul Municipiului Iaşi (turneu internaţional feminin ITF cu premii de 10.000 dolari) – câştigat de Patricia Maria Ţig (România) – la simplu si cuplul Patricia Maria Ţig – Alexandra Damaschin (România) – la dublu;
- 11-19 august: Circuitul FRT PRO - Trofeul Municipiului Iaşi (turneu internaţional masculin ITF cu premii de 15.000 dolari) – câştigat de Boris Pashanski (Serbia) – la simplu şi perechea Alexandru-Daniel Carpen (România) / Cristobal Saavedra-Corvalan (Chile) – la dublu;
- 18-24 august: Cupa de Toamnă Florenţa Mihai – CFR Iaşi.
Urmează acum ultimul turneu al sezonului, în perioada 14-16 septembrie 2012, denumit BCR Tenis Partener – Cupa CFR (turneu GOLD). În final, putem spune fără să greşim: GAME, SET ŞI MECI PENTRU “BCR TENIS PARTENER” ŞI TENISUL CEFERIST IEŞEAN !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu