vineri, 21 septembrie 2012

Meci caritabil de fotbal pentru acrobatul optimist Andrei Popa !


* 26 de zile vor fi trecut de cand Andrei Popa a suferit un accident groaznic si pana la momentul meciului caritabil organizat de ASEI (Asociatia Suporterilor de Elita din Iasi) cu sprijinul DJST (Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi), al Fundatiei Comunitare Iasi si al Inspectoratului Scolar Judetean Iasi. 
Galeria de elită a lui Sergiu Melinte


Vineri, 28 septembrie 2012, incepand cu ora 20.00, pe terenul de sport nou inaugurat langa Hotel Sport, se va desfasura meciul demonstrativ dintre fostele glorii ale Politehnicii Iasi si reprezentantii ASEI. Obiectivul principal este strangerea de fonduri pentru Andrei Popa, elev de 17 ani la Liceul Vasile Alecsandri, care si-a frant coloana vertebrala la inceputul lunii septembrie, in parcarea ERA Park, in orele de pregatire de dinaintea Gfest. Banii sunt necesari pentru sedintele de recuperare la o clinica din Austria. Donatii se pot face si in conturile in lei si euro deschise la BRD, RO21BRDE240SV08657762400  si RO50BRDE240SV18502682400, pe numele tatalui, Sergiu Popa.
Am luat fiinta pentru a ne implica in tot ce inseamna sport si viata sanatoasa. Andrei Popa are dreptul la o viata normala. Suntem alaturi de Andrei si va invitam sa veniti in numar cat mai mare!”, a declarat Sergiu Melinte, presedintele ASEI.
"Sportul inseamna printre altele si sansa pentru o viata sanatoasa. Meciul caritabil de vineri este un prilej pentru noi toti de a intelege ca unitatea si solidaritatea pot recupera o viata pentru un adolescent studios, indragostit de sport, ambitios, care merita o sansa. Va fi un meci ce se va juca din suflet pentru suflet!", a declarat Lector Univ. Dr. Ciprian Paraschiv, director executiv DJST Iasi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu