luni, 14 ianuarie 2013

Echipa de futsal CSMS Iaşi a ajuns în cantonamentul de la Gheorghieni


După câteva zile de antrenamentele la Iaşi şi după obişnuita vizită medicală, componenţii formaţiei de futsal CSMS Iaşi au ajuns astăzi, 14 ianuarie 2013, în cantonamentul de la Pensiunea Anda, aflată de 6 km de centrul oraşului Gheorghieni, într-un cadru mirific de iarnă şi de munte.
Alături de antrenorii Nelu Stancea (principal) şi Florin Nichifor (secund) se află jucătorii Marius Chiriac, Ioan Grigoraş (portari) - Sebastian Cărare, Narcis Cataramă, Andrei Despan, Ciprian Bucovanu, Radu Pisică, Dragoş Baciu, Ştefan Tudorache, Radu Guţu, Liviu Ruxandari, Lucian Cojocariu, Valentin Pricop şi Alexandru Iftinca, ultimii doi fiind singurele noutăţi în lotul echipei din Dealul Copoului, ei fiind ieşeni. A mai făcut deplasarea în cantonamentul din judeţul Harghita şi Marian Sărbătoare (maseur).
Am ajuns cu bine în cantonamentul de lângă Gheorghieni, unde vom sta până pe 21 ianuarie. Ne vom încărca bateriile pentru meciurile importante din retur şi vom juca şi două partide amicale cu echipele din zonă, cu gruparea din Miercurea Ciuc şi la Lăzarea (NR-localitate aflată la 6 km de Gheorghieni), cu echipa de ligă secundă AS Inter Gheorghieni. Vom reveni apoi la Iaşi şi ne vom pregăti în continuare pentru primul joc din acest an, cu CFF Clujana Cluj, de pe teren propriu, din jurul datei de 3 februarie, o să vedem în zilele următoare şi când Sala Polivalentă din Iaşi va fi liberă pentru meciul nostru”, ne-a declarat în direct din cantonamentul echipei de futsal CSMS Iaşi, antrenorul principal Nelu Stancea, proaspăt sosit din Bulgaria acolo unde l-a secondat de spaniolul “Sito” Rivera, pe banca tehnică a naţionalei de seniori a României.
În replică, Ionel Popa, team-managerul echipei ieşene de fotbal în sală, care pregăteşte în aceste zile şi Gala Excelenţei Sportului Ieşean 2012, a mai menţionat: “Am găsit lângă Gheorghieni o pensiune excelentă, cu preţuri acceptabile şi un loc excelent pentru un cantonament sportiv de iarnă. Vrem să facem performanţă cu forţe locale, nu avem bani să aducem mari vedete în lot. Avem noi vedetele noastre, ieşeni de-ai noştri, iar împreună ne propunem o calificare la turneul play-off şi o clasare finală pe locurile 6-7 în primul an de Ligă I”.
În primele două jocuri din acest an, nou promovata CSMS Iaşi (locul 6 după primele 12 etape din sezonul 2012-2013, cu 17 puncte la activ) se va confrunta cu CFF Clujana Cluj (acasă, în jurul datei de 3 februarie) şi CS Dava Deva (deplasare, în jurul datei de 10 februarie).
Apoi vor urma meciurile de tineret (U 21) dintre Franţa şi România, de la Montpellier, pe 12 şi 13 februarie 2013. Antrenorii echipei României sunt şi aici Sito Rivera (principal) şi Nelu Stancea (secund), din lotul tricolor făcând parte şi ieşenii Liviu Ruxandari, Dragoş Baciu şi Radu Pisică.
DAN TEODORESCU
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu