vineri, 18 ianuarie 2013

Un prim amical câştigător pentru CSMS Iaşi în cantonamentul de la Gheorgheni


Antrenorul Nelu Stancea

După câteva zile de cantonament la Pensiunea Anda, locaţie aflată la 6 km de centrul oraşului Gheorgheni (jud. Harghita), în care au îmbinat pregătirea fizică în aer liber cu exerciţiile din sala de forţă şi chiar cu antrenamentele cu mingea din sala de jocuri, formaţia de futsal CSMS Iaşi a disputat vineri seara, pe 18 ianuarie, primul amical al anului 2013. Adversa echipei antrenate de Nelu Stancea (principal) şi Florin Nichifor (secund) a fost o selecţionată a municipiului Gheorgheni, formată din jucători de fotbal în sală care au evoluat la echipa locală, dar şi la alte grupări sportive din ţară.
La finele unui meci aprig disputat şi găzduit de Sala Sporturilor din Lăzarea (localitate aflată de 6 km de Gheorgheni), CSMS Iaşi a învins selecţionata oraşului Gheorgheni cu scorul de 6-1 (1-0), golurile echipei moldave fiind reuşite de Despan, Ruxandari (de 3 ori), Cataramă şi Cojocariu. Ieşenii au condus cu 6-0 la un moment dat, iar gazdele au înscris golul de onoare în ultimele minute ale disputei.
Echipa CSMS Iaşi a utilizat următorul lot de jucători: Marius Chiriac, Ioan Grigoraş (portari) - Sebastian Cărare, Narcis Cataramă, Andrei Despan, Radu Pisică, Dragoş Baciu, Ştefan Tudorache, Radu Guţu, Liviu Ruxandari, Lucian Cojocariu, Valentin Pricop şi Alexandru Iftinca, ultimii doi fiind singurele noutăţi în lotul echipei din Dealul Copoului, ei fiind ieşeni.
Mai este prezent alături de formaţia CSMS maseurul Marian Sărbătoare.
Din păcate, nu mai face parte din lotul echipei păşcăneanul Ciprian Bucovanu, care a spus că abandonează momentan sportul de performanţă deoarece şi-a găsit un serviciu şi nu mai poate face naveta pe distanţa Paşcani-Iaşi şi retur, pentru a fi prezent la antrenamentele şi meciurile formaţiei din Dealul Copoului.
După partida de vineri, antrenorul Nelu Stancea ne-a declarat: “A fost un prim joc de pregătire din acest an, a fost obositor dar a fost plăcut. Băieţii au evoluat cu mult curaj şi au câştigat meritat ! Îmi pare rău de faptul că Bucovanu s-a retras de la echipă, dar poate el se va răzgândi până la urmă şi va reveni ca jucător de futsal la CSMS Iaşi”.
Sâmbătă, pe 19 ianuarie, de la ora 18.00, într-un nou joc amical programat în cadrul cantonamentului de la munte, CSMS Iaşi se va confrunta cu echipa de ligă secundă AS Inter Gheorghieni.
Luni, pe 21 ianuarie, CSMS va reveni la Iaşi şi va continua antrenamentele pe teren propriu. În seara zilei de luni, echipa antrenată de Nelu Stancea şi Florin Nichifor va fi prezentă şi la Gala Excelenţei Sportului Ieşean de la Teatrul Luceafărul, organizată de Primăria Municipiului Iaşi, de la ora 17.00 şi care va putea fi vizionată în direct şi pe TVR Iaşi.
DAN TEODORESCU 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu