sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Victorie zdrobitoare pentru CSMS Iaşi în cantonamentul de la Gheorgheni


Al doilea meci amical pentru echipa de futsal CSMS Iaşi s-a consumat sâmbătă, 19 ianuarie 2013, în Sala Sporturilor din localitatea Lăzarea (jud. Harghita), acolo unde jucătorii din Dealul Copoului au învins echipa de ligă secundă AS Inter Gheorgheni cu scorul de 12-0 (6-0). Punctele ieşenilor, într-un meci vizionat de peste 100 de localnici, au fost realizate de Cojocariu (4), Despan (3), Pisică (2), Ruxandari (1), Guţu (1) şi Cărare (1).
De remarcat că, tot în cadrul cantonamentului de la pensiunea ANDA (locaţie aflată la 6 km de Gheorgheni), formaţia CSMS Iaşi a reuşit o altă victorie vineri, atunci când elevii lui Nelu Stancea şi Florin Nichifor s-au impus cu scorul de 6-1 (1-0) în faţa selecţionata oraşului Gheorgheni, golurile echipei moldave fiind reuşite de Despan, Ruxandari (de 3 ori), Cataramă şi Cojocariu.
În cele două partide disputate în localitatea Lăzarea, aflată tot la 6 km de Gheorgheni, echipa CSMS Iaşi a utilizat următorul lot de jucători: Marius Chiriac, Ioan Grigoraş (portari) - Sebastian Cărare, Narcis Cataramă, Andrei Despan, Radu Pisică, Dragoş Baciu, Ştefan Tudorache, Radu Guţu, Liviu Ruxandari, Lucian Cojocariu, Valentin Pricop şi Alexandru Iftinca, ultimii doi fiind singurele noutăţi în lotul echipei din Dealul Copoului, ei fiind ieşeni. Antrenori: Nelu Stancea (A 1) şi Florin Nichifor (A 2). Maseur: Marian Sărbătoare. Team manager: Ionel Popa. Ofiţer de presă: Dan Teodorescu.
Din păcate, din lotul formaţiei moldave nu mai face parte păşcăneanul Ciprian Bucovanu, care a spus că abandonează momentan sportul de performanţă deoarece şi-a găsit un serviciu şi nu mai poate face naveta pe distanţa Paşcani-Iaşi şi retur, pentru a fi prezent la antrenamentele şi meciurile formaţiei din Dealul Copoului.
Duminică, CSMS Iaşi va avea alte două antrenamente în zona oraşului Gheorgheni, iar luni, pe 21 ianuarie, echipa va reveni la Iaşi, pentru a fi prezentă la Gala Excelenţei Sportului Ieşean, de la Teatrul Luceafărul, acolo unde a fost invitată. “Ne-am scurtat cantonamentul cu o zi, pentru a onora cum se cuvine gala organizată de Primăria Municipiului Iaşi, în seara zilei de luni, acolo unde am fost invitaţi. În legătură cu cantonamentul de la Gheorgheni pot spune că el a fost unul reuşit, în care băieţii s-au pregătit atât din punct de vedere fizic, cât şi tehnico-tactic şi am repurtat şi două victorii categorice în faţa unor echipe din zonă, ceea ce ne dă încredere pentru meciurile viitoare din campionatul Ligii I de futsal”, ne-a declarat antrenorul principal al echipei ieşene, Nelu Stancea, care este şi secundul spaniolului Sito Rivera, la naţionalele de seniori şi tineret ale României de fotbal în sală.
În jurul datei de 3 februarie 2013, pe teren propriu (Sala Polivalentă), CSMS Iaşi va întâlni pe CFF Clujana Cluj, în etapa a 13-a din Liga I, jocul urmând a fi televizat de Digi Sport. După primele 12 runde ale sezonului, cu 11 meciuri disputate, nou promovata CSMS Iaşi se află pe un onorant loc 6, cu 17 puncte la activ şi cu un golaveraj de 60-49. Tot în runda cu nr. 13 din Liga I, în primele zile din februarie 2013 se vor mai disputa partidele: Smart Ionescu Bucureşti - United Galaţi, KSE Târgu Secuiesc - FC Progresul Focşani, Inter Teliu Braşov - ACS Odorheiu Secuiesc, City'us Târgu Mureş - Dava Deva, iar Spicom Sfântu Gheorghe va sta.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu