duminică, 13 ianuarie 2013

Suporterii de elită s-au întâlnit cu fotbaliştii de la CSMS Iaşi



* Vineri seara, pe 11 ianuarie 2013, în organizarea Asociaţiei Suporterilor de Elită din Iaşi (ASEI), a avut loc la “Back Door Caffe” prima întâlnire din acest an dintre suporterii echipei de fotbal CSMS Iaşi - membrii ASEI, gruparea ETERIA şi o parte dintre componenţii lotului echipei CSMS Iaşi
La întalnirea cu suporterii din Dealul Copoului au fost prezenţi fotbaliştii Marius Onofraş, Răzvan Tincu, Alexandru Ciucur şi Ionuţ Irimia (vezi FOTO). Puţin mai timoraţi la început, jucătorii de la CSMS Iaşi şi-au dat seama pe parcursul întâlnirii că pot discuta normal cu nişte suporteri civilizaţi şi întâlnirea a devenit una “amicală” !
Principalul obiectiv al întâlnirii a fost apropierea fotbaliştilor de suporteri şi au fost şi discuţii generale despre pregătirea care urmează înaintea returului de campionat şi efectiv despre returul campionatului. În cadrul întâlnirii s-a discutat despre tonusul  jucătorilor. Au fost discuţii libere între jucători şi suporteri, jucătorul cel mai “vorbăreţ“ fiind Marius Onofraş, el dialogând cel mai mult cu suporterii şi prin prisma faptului că şi-a exprimat dorinţa de a juca cu echipa din oraşul unde este născut în Cupele Europene ! Apreciaţi au fost toţi jucătorii, Irimia pentru plonjoanele pe care le face cu folos meci de meci, Tincu pentru stabilitatea pe care o dă în apărare, trecând peste micile probleme apărute chiar şi la jucătorii mai  mari, Ciucur pentru forma de care dă dovadă şi calităţile sale fotbalistice ! Principala întrebare a fost: Scăpam de la retrogradare ? Urmată de alta... dacă scăpam, la anul putem avea un obiectiv mai îndrăzneţ ? Toţi jucătorii prezenţi au spus că sunt cu moralul ridicat după ultimele evoluţii din campionat şi sunt multumiţi de faptul că la echipă este linişte şi toate drepturile sunt primite la zi. Noi, suporterii ieşeni apreciem eforturile depuse de conducere la acest capitol ! Despre campionatul următor, trecând peste cel în curs, care trebuie terminat cu brio, vom vedea la timpul potrivit ! Bineînţeles că toţi şi-au exprimat dorinţa ca CSMS Iaşi să aibă aspiraţii cât mai mari. Obiectivul nostru, al celor din ASEI, este de a întări relaţiile dintre jucători şi suporteri ! Încercăm stabilirea unor  întâlniri odată la două săptămâni sau înaintea fiecărui meci de acasă pentru a insufla încrederea suporterilor şi fotbaliştilor !”, ne-a declarat preşedintele ASEI, Sergiu Melinte, care a mai adăugat: “Domnul antrenor Liviu Ciubotariu, cu scuzele de rigoare, deoarece a avut diferite probleme de rezolvat la club, a declinat prezenţa la întâlnire ! Mulţumindu-le pentru faptul că au răspuns prezent la această întâlnire si spunându-le că vor urma şi alte întâlniri în care vor fi solicitaţi şi alţi jucători, am urat fotbaliştilor de la CSMS Iaşi o viitoare perioadă de pregătire fără accidentări !”.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu