joi, 22 august 2013

Competii sportive la Iaşi pentru persoanele cu dizabilităţi



Fundatia Casa Sperantei Iasi, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi, organizeaza in perioada 22-25 august 2013 Cupa Iasului, eveniment in cadrul caruia vor avea loc competitii sportive pentru persoanele cu dizabilitati.
Consider ca trebuie sa sustinem prin toate mijloacele integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati prin sport. Ca fost sportiv de performanta stiu ca sportul ofera incredere, energie, creaza legaturi puternice si, poate cel mai important, redescopera bucuria de a trai. De aceea, imi doresc sa organizam din ce in ce mai multe astfel de evenimente pentru a oferi sansa fiecaruia de a se regasi prin sport”, a declarat lector univ.dr. Ciprian Paraschiv, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi.
Ma bucur ca Iasul gazduieste din nou competitii dedicate persoanelor cu dizabilitati. Am incredere ca acest eveniment le va da ocazia competitorilor sa-si aminteasca cat sunt de valorosi”, a declarat Doina Asachi, presedintele Fundatiei Casa Sperantei
Deschiderea oficiala va avea loc la sala Gradinari joi, 22 august, ora 18:00.
Disciplinele sportive din cadrul Cupei Iasului sunt: atletism (alergare 25 m, saritura in lungime de pe loc si aruncarea mingii de oina), baschet si fotbal ce vor avea loc sambata incepand cu ora 9:00 la Sala Gradinari, dar si  inot (mers prin apa), vineri incepand cu ora 10:00, la strand.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu