vineri, 30 august 2013

Nikons Iaşi, din cantonament la „Românii au Talent” !



După un cantonament cu multă muncă, cu bună dispoziţie, dar şi cu distracţii pe măsura vârstei, elevii clubului de dans sportiv NIKONS Iaşi se pregătesc acum pentru preselecţia de la „Românii au Talent”.
Pe 3 septembrie, la Iaşi va fi preselecţia de la Românii au Talent, vestita emisiune de la Pro TV. Ne-am angajat să participăm şi, chiar dacă va fi doar o participare, nu ne putem prezenta oricum. Pentru cele două perechi selectate, antrenoarea Amira Niculiţă a făcut câte un colaj. Coregrafia pentru latino şi standard, de selectat muzica, de stat lângă specialistul care a tăiat şi lipit melodiile, antrenamentele de la sală, iată munca noastră de zi cu zi în această perioadă”, ne-a declarat Mariana-Constantina Niculiţă, preşedinta Clubului de Dans Sportiv Nikons Iaşi, care a mai adăugat: “Aşteptăm totodată să înceapă şcoala şi să revenim la programul normal de antrenamente”.
În perioada următoare, tinerii dansatori de la Nikons Iaşi vor participa la manifestări importante pe plan sportiv, astfel: la o primă competiţie de nivel naţional la Suceava (pe 7-8 septembrie), la o a doua competiţie de nivel naţional la Bucureşti (pe 14-15 septembrie), l o altă competiţie internaţională la Braşov şi încă una în Ucraina (pe 28-29 septembrie). În perioada 21-22 septembrie, sportivii de la Nikons Iaşi vor da curs invitaţiei de participare şi la Târgul de activităţi extraşcolare, organizat la “Iulius Mall”, ne-a mai informat preşedinta Mariana-Constantina Niculiţă.
DAN TEODORESCU
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu