joi, 1 august 2013

Liderii Iaşului, împreună pe terenul de fotbal !



Primaria, Prefectura, Consiliul Judetean, principalele partide politice si reprezentanţii mass-mediei din Iasi vor concura in weekend-urile ce urmeaza, 3 - 4 august si 10 - 11 august 2013, pentru “Cupa Coabitării” la fotbal, pe terenul sintetic de langa Sala Polivalenta, cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi.
In cadrul tragerii la sorti de ieri, 31 iulie 2013, cele 9 echipe au fost repartizate in 3 grupe astfel:
A. Primaria Municipiului Iasi, PDL, Click aici (presa)
B. Institutia Prefectului Iasi, PNL, Raimu Yashi (presa)
C. Consiliul Judetean Iasi, PSD (Vulturii Rosii), Squadra Mahmura (presa)
Fiecare echipa va avea sase jucatori titulari si doua rezerve (maximul acceptat este de patru rezerve).
Meciurile din grupe se vor disputa in zilele de 3 si 4 august.  In fazele superioare ale competitiei vor accede castigatorii grupelor si cea mai buna echipa clasata pe locul al doilea.
Meciurile pentru locurile 5 – 8, semifinalele, finala mica si finala mare se vor desfasura in zilele de 10 si 11 august, in nocturna.
“Avem in fata un eveniment sportiv incitant pentru ieseni, ce aduce pe acelasi teren reprezentanti ai institutiilor Iasului, oameni politici si de presa. Ii felicit pe jurnalistii care au avut aceasta initiativa si ii invit pe ieseni sa se bucure de meciuri antrenante intre oamenii de seama ai cetatii noastre”, a declarat lector univ.dr. Ciprian Paraschiv, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi.
Meciurile din grupe vor avea loc sambata, 3 august, incepand cu ora 17:00 si duminica, 4 august, incepand cu ora 19:00.
Evenimentul a fost initiat de catre un grup de jurnalisti ieseni cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi.

* Amical în Dealul Copoului, cu finlandezul Tommy Petrescu la CSMS Iaşi !

Dacă ne referim la fotbalul... profesionist, să menţionăm că sâmbătă, 3 august, de la ora 11.00, CSMS Iaşi întâlneşte, pe terenul principal al Complexului sportiv Emil Alexandrescu din Copou, pe FCM Dorohoi, într-o nouă partidă amicală.
Vă mai informăm că noua achiziţie a ieşenilor, mijlocaşul finlandez de origine română Tommy Petrescu (27 de ani) a parafat un acord pe trei ani cu echipa de liga secundă CSMS. Clubul ieşean are dreptul de reziliere unilaterală a contractului după fiecare an. Petrescu a evoluat la mai multe echipe din Finlanda, ultima dată la Haka Valkeakoski. De asemeni, el a mai fost legitimat la Leicester (Anglia), Ascoli (Italia) şi Pantharkikos (Grecia). Tommy Petrescu a fost internaţional de juniori şi tineret al Finlandei.
De asemenea, fotbalistul de 33 de ani Marius Onofraş a parafat un nou acord pe doi ani cu CSMS Iaşi, clubul având posibilitatea de reziliere a contractului după primul sezon.
În cadrul Comisiei pentru soluţionarea litigiilor din cadrul LPF, foştii jucători ai echipei CSMS Iaşi, Ramses Gado, Laurenţiu Florea şi Adrian Nalaţi vor primi în zilele următoare deciziile în cauză privind pretenţii lor financiare faţă de clubul din Copou. Tot LPF va soluţiona şi cazul jucătorilor ieşeni Herghelegiu, Avrămia şi Bădic, care doresc să fie declaraţi liberi de contract, pentru ca ei să ajungă apoi gratuit în curtea formaţiei CS Universitatea Craiova. 
DAN TEODORESCU
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu