luni, 5 august 2013

Cupa Iaşului la fotbal în sală va debuta în Dealul Copoului

Ionel Popa la TELE M Iaşi
Marţi, 6 august 2013, ora 17.00 vor debuta întrecerile de la Cupa Iaşului la Futsal (fotbal în sală), competiţie aflată la prima ediţie şi care se va desfăşura pe parcursul întregii săptămâni. Evenimentul sportiv va fi organizat de către Primăria Municipiului Iaşi, iar participanţii la competiţie vor primi premii în bani, trofee şi diplome de participare
“Pentru înscriere vă aşteptăm la Biroul Programe de Finanţare a Societăţii Civile, la Primăria Municipiului Iaşi, la camera 12”, a menţionat Ionel Popa (tel. 0740.130449), care este şi team-managerul echipei de futsal CSMS Iaşi. “Vă aşteptăm la sport şi la distracţie !”, a mai spus Ionel Popa.

* Cupa Coabitării a ajuns în faza finală


Prima rundă de meciuri în cadrul “Cupei Coabitării” s-a încheiat duminică seară. În ultima etapă a grupelor, echipele ziariştilor au bifat o victorie, un egal şi o înfrângere cu cele ale instituţiilor publice.
Cel mai spectaculos meci a fost între Squadra Mahmura şi Consiliul Judeţean, care s-a încheiat cu un rezultat de egalitate (4-4).
De cealaltă parte, jucătorilor de la Raimu Yashi le-a lipsit un singur gol pentru a accede în semifinale, după ce au învins echipa Prefecturii cu 5-2.
Scorul etapei l-a făcut Primăria Iaşi împotriva echipei Click Aici (12 – 1)
Au fost înscrise 69 de goluri (grupa A – 26, B – 22, C – 21), adică un gol la aproape fiecare patru minute. Cele mai multe (30 la număr) au fost înscrise de partidele politice.
În semifinale vor juca echipele Primăria Municipiului Iaşi, PDL, PSD şi PNL (joi va avea loc tragerea la sorţi). Pentru locurile 5 – 6 se vor confrunta două echipe de ziarişti (Raimu Yashi şi Squadra Mahmura), iar pentru 7 – 8 două echipe ale instituţiilor publice (Consiliul Judeţean şi Prefectura).
Prima rundă a fost condimentată şi cu o controversă: PSD s-a prezentat cu o altă echipă decât cea anunţată oficial. Deşi social – democraţii au anunţat 10 jucători, cel puţin trei dintre aceştia nu au participat (Mihai Chirica, Gabriel Harabagiu şi Marius Ostaficiuc), în condiţiile în care PSD a venit la meciuri cu un lot de 9 jucători.
Finalele pentru podium se vor disputa duminică, pe 11 august 2013.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu