luni, 19 august 2013

FCF Navobi Iaşi a cucerit “Cupa Armonia” la fotbal feminin


FCF Navobi Iaşi

* Sambata si duminica, pe 17 şi 18 august 2013, a avut loc la Falticeni prima editie a Cupei “Armonia” la fotbal feminin.

Au participat in competitie 3 echipe din Liga I, Armonia Dolhesti Suceava, Prundul Bargaului Bistrita, Viitorul Reghin si o echipa din Superliga, FCF Navobi Iasi, care a fost desemnata si castigatoarea frumosului turneu organizat de echipa gazda.
Iesencele au castigat toate meciurile jucate: 3-1 cu Prundul Bargaului, 6-0 cu Armonia Dolhesti si 4-0 cu Viitorul Reghin, golurile echipei din Iasi fiind inscrise de Andreea Ceausu (4), Mihaela Ghebanoaei (4) si Rahela Gangal (4), ultima fiind desemnata si “Cea mai tehnica jucatoare a turneului”.
Echipa ieseana a castigat si la capitolul unitate si atmosfera, fiind de departe cea mai frumoasa si mai unita echipa participanta la turneu.
Acest turneu a fost o resusita. Am avut 3 meciuri de verificare bune, cu adversari tineri si dornici de afirmare. Experienta, munca si pregatirea noastra si-au adus aportul la castigarea acestui turneu. Multumesc celor care ne-au sustinut pentru a merge in cantonament, si anume Fundatiei Sportului Iesean. Apreciez profesionalismul si ajutorul staffului nostru tehnic format din Andrei Ilasca, Marius Ciutacu, Cezar Honceriu si Justine Prata. Felicit intreaga echipa a noastra pentru exemplul minunat oferit de munca, sacrificiu si unitate, atat in teren cat si in afara lui. Am castigat cateva jucatoare tinere care au posibilitatea de a confirma in curand. Privim cu incredere viitorul si speram sa fim in continuare sustinuti de autoritatile locale, dar suntem deschisi si pentru noi colaborari cu investitorii care vor sa ne ajute in Superliga!”, a mentionat Adrian Ambrosie, manager la CS Navobi Iasi.
DAN TEODORESCU (membru al Asociaţiei Presei Sportive din România / APS România)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu