duminică, 31 mai 2015

La futsal: CSMS Iaşi intră în vacanţă cu o victorie pe malurile Dunării !



Al doilea meci amical între echipele de futsal CS United Galaţi şi CSMS Iaşi s-a disputat duminică, pe 31 mai, în Sala Sporturilor Dunărea. După un meci de bună factură tehnică, oaspeţii de la CSMS Iaşi i-au învins pe gălăţeni cu scorul de 6-2 (3-1). În meciul Galaţi-Iaşi evoluţia scorului a fost următoarea: 0-1 (Baboi), 0-2 (Alex Pricop), 1-2, 1-3 (Mandea), apoi 1-4 (Mandea), 2-4, 2-5 (Vali Pricop), 2-6 (Mandea). CSMS Iaşi a utilizat formaţia: Ioan Grigoraş - Radu Pisică, Bogdan Baboi, Valentin Pricop, Victor Mandea, apoi Serghei Burduja - Radu Guţu, Andrei Despan, Alexandru Pricop. Nu a jucat căpitanul echipei, Narcis Cataramă, care s-a accidentat uşor în meciul de ieri (câştigat de gălăţeni cu 6-4) şi care a fost menajat. Antrenor: Nelu Stancea. Delegat: Ştefan Tudorache.
"Am jucat bine, am câştigat, dar am ratat din nou multe ocazii la poarta gazdelor. Ambii portari ieşeni au fost în mare formă şi iată că, plecăm în vacanţă cu un suces în deplasare, în faţa unei echipe valoroase din Liga I. Pregătirile pentru noul sezon competiţional vor începe pe 14 iulie 2015, în Sala LPS Iaşi", ne-a declarat Ştefan Tudorache.
Echipa CSMS Iaşi a încheiat sezonul 2014-2015 pe un onorant loc 7 în Liga I de futsal, îndeplinindu-şi astfel obiectivul, acela de a ajunge în turneul play-off.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu