luni, 25 mai 2015

Opt medalii pentru Eagles Taekwondo Iaşi la turneul "Botoşani Open"



În perioada 22-24 mai 2015, la Botoşani a avut loc a patra ediţie a tradiţionalului turneu de Taekwondo WTF - "Botoşani Open". Cu peste 250 de sportivi de pe întreg teritoriul ţării prezenţi la start, care s-au bucurat pe ospitalitatea gazdelor, putem remarca că turneul de la Botoşani a fost unul de nivel ridicat, iar în cadrul evenimentului s-a desfăşurat şi Trialul pentru selecţie a Lotului Naţional de Cadeţi, care urmează să facă deplasarea la Campionatul European de Cadeţi de la Strasbourg, din luna iulie 2015.
Într-o atmosfera incendiară, cei mai buni cadeţi ai ţării au făcut un spectacol sportiv total, lista finală a celor ce au izbutit calificarea în Lotul Naţional de Cadeţi, fiind următoarea:
MASCULIN:
- Ştefănuţiu Mureşan Robert (CS ILYO Bistrita) - cat. -33 kg;  
- Din Marian (CS Taerobik Gedoteam) - cat. -37 kg;
- Riti Răzvan (CS ILYO Bistrita) - cat. -41 kg;
- Comnea Mihai (AS Bushido Taekwondo Club) - cat. -45 kg;
- Condrea Tudor (CSA Steaua Taekwondo Bucureşti) - cat. -49 kg;  
- Cantor Dan (CS ILYO Bistriţa) - cat. -53 kg;
- Costea Luca (CS Oltenia) - cat. +65 kg.
FEMININ:
- Neagu Alina (AS Bushido Taekwondo Club) - cat. -44 kg;  
- Musteaţă Liana (CS ILYO Bistriţa) - cat. -47 kg;
- Rache Alexandra (CS Ştiinţa Petroşani) - cat. -51 kg;
- Macovei Briana (CS Phoenix Miercurea Ciuc) - cat. -55 kg;
- Grădinariu Teodora (CSC Mihail Kogalniceanu) - cat. -59 kg.
Printre cluburile competitoare la Botoşani Open a fost şi
CS Eagles Taekwondo Iaşi (antrenor: Narcis Şerban), care a fost prezent la startul competiţiei cu următorii sportivi: Vasiliu David, Mihalache Tudor, Ayed Ganaiem, Moisuc Angel, Ganea George, Petercă Maria, Petercă Adrian, Ursu Rafael, Udişteanu Alex, Beciu Robert, Benţa Iustin.
La finalu turneului, CS Eagles Taekwondo Iaşi a cucerit 8 medalii, după cum urmează:
- Bronz (4): Ayed Ganaiem, Moisuc Angel, Petercă Maria şi Ganea George;
- Argint (2): Ursu Rafael şi Udişteanu Alex;
- Aur (2): Beciu Robert şi Petercă Adrian.
De remarcat că, la Trialul de selecţie pentru C.E. din Franţa, la categoria +65 kg a participat şi sportivul ieşean Benţa Iustin, care a pierdut finala în faţa campionului naţional Costea Luca, de la CS Oltenia Slatina, după un meci foarte disputat.
După această competiţie de la Botoşani, antrenorul Narcis Şerban a declarat : "A fost o competiţie frumoasă şi dificilă, în care sportivii au făcut tot posibilul să se autodepăşească, lucru pe care l-au reuşit. Clubul nostru a reuşit să cucerească 8 medalii importante, având în vedere faptul că la Botoşani Open s-a derulat şi un trial de selecţie a sportivilor la lotul naţional al României. Sperăm că, la următoarele competiţii sportivii de la clubul Eagles Taekwondo Iaşi să confirme forma bună pe care au arătat-o şi în prima jumătate a anului. Mulţumesc sportivilor pentru participare ţi sponsorilor principali - parinţii, pentru implicare".
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu