miercuri, 27 mai 2015

Meci de infarct la Odorheiu Secuiesc în finala Ligii I de futsal



Să conduci cu 5-0 la pauză, după un joc perfect, să ai un om în plus la începutul reprizei secunde, gazdele să revină pe tabelă, să egaleze și să fie la un pas de golul victoriei. cu siguranță, nici în cele mai negre vise, nu puteam anticipa un astfel de scenariu. Ei bine, acest lucru s-a întâmplat la Odorheiu Secuiesc, în meciul al doilea al finalei Campionatului Național de futsal, cele două combatante fiind Futsal Klub din localitate şi CS City'us Târgu Mureş. Până la urmă, în prelungiri, City'us a reușit să-și apropie victoria și să ducă disputa din finală în meciul decisiv (se joacă după sistemul 2 din 3).
Prima repriză a fost cea mai bună a formației tîrgumureșene din acest sezon. 5 goluri frumoase, după scheme pregătite la antrenament și multe alte ratări importante. Gazdele au fost complet anihilate, amenințând poarta doar cu câteva șuturi de la distanță.
Repriza secundă debutează cu un gol rapid marcat de gazde. Apoi, în minutul 24, cei din Odorhei rămân cu un jucător în minus, după ce Biro primește cartonașul roșu pentru o lovire fără balon la Nuno Miguel. Din păcate, în cele 2 minute de superioritate City'us nu reușește să înscrie. Mai mult, la primul atac mai periculos, gazdele mai punctează o dată. Au urmat apoi 8 minute de coșmar pentru oaspeţii mureşeni. Cu un portar-jucător în atac, gazdele înscriu de alte 3 ori, foarte norocos, cu mingi deviate sau pe respingerile lui Carlao.
Se intră în prelungiri cu ambele echipe la 5 faulturi. Hotărâți să șteargă impresia de pe finalul reprizei secunde, tîrgumureșenii rezolvă jocul în doar 2 minute, prin golurile lui Al-Ioani și Csoma Alpar. Pe lângă cele 14 goluri, au mai fost executate și 5 lovituri de la 10 metri, 2 pentru gazde și 3 pentru City'us. De la City'us au ratat Răducu, ieşeanul Liviu Ruxandari și Paulo Ferreira.
În minutul 45, Miklos de la gazde a fost și el eliminat după ce a primit cel de-al doilea cartonaș galben.
Caseta tehnică a fost următoarea:
- FK Od. Secuiesc - City'us Tîrgu-Mureș 6-8 (0-5, 5-5).
- Marcatorii golurilor: Mihaly ('21), Szabo ('27, '37), Szecsi ('29, '50), Csoma Ferenc ('31), respectiv Nuno Miguel ('5), Răducu ('10), Szecsi ('11-autogol), Mimi Stoica ('14), Paulo Ferreira ('14), Al-Ioani ('43, '43), Csoma Alpar ('44).
- Cartonașe galbene: Peter, Manya, Miklos (două, în min. 29 şi 45), respectiv Nicușan, Gherman, Al-Ioani.
- Cartonașe roșii: Biro ('24), Miklos ('45).
Jocul decisiv, care va stabili campioana ediției 2014/2015, se va disputa vineri, 29 mai, de la ora 19.30, tot la Odorheiu Secuiesc, în transmisiune directă pe DigiSport 2.
Pe locul 3 s-a clasat Autobergamo Deva, după 4-2 (2-2) în returul din finala mică cu Dunărea Călăraşi (locul 4). Echipa din Deva a câştigat în acest sezon şi trofeul din Cupa României la futsal. (Sursa: City'us Tg.Mureş şi FRF)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu