luni, 4 mai 2015

Patru medalii de aur şi bronz au intrat recent în visteria Clubului Sportiv EAGLES TAEKWONDO Iaşi !




În perioada 1-3 mai 2015, la Miercurea Ciuc a avut loc o nouă ediţie a Campionatului Naţional de taekwondo WTF, competiţie destinată categoriilor copii (6-9 ani), juniori mici (10-11 ani) şi cadeţi (12-13 ani).
Au fost prezente la start 30 cluburi de profil din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa, Tg. Mureş, Botoşani, Tg. Ocna, Petroşani ş.a.m.d, cu aproximativ 600 de tineri sportivi în competiţie.
Clubul Sportiv EAGLES TAEKWONDO Iaşi (antrenor: Narcis Şerban) a fost prezent la „Naţionalele” juvenile de la Miercurea Ciuc cu 7 tinere talente, sportivii prezenţi în competiţie fiind PETERCĂ MARIA, VASILIU DAVID, MIHALACHE TUDOR, URSU RAFAEL, SALEH HAMUDI, UDIŞTEANU ALEX şi BENŢA IUSTIN.
La finalul competiţiei, clubul ieşean a cucerit patru medalii, dintre care două de aur şi alte două de bronz, după cum urmează:
- LOCUL 1, MEDALIE DE AUR şi CAMPION NAŢIONAL - UDIŞTEANU ALEX – CATEGORIA CADEŢI I – 33  KG;
- LOCUL 1, MEDALIE DE AUR şi CAMPION NAŢIONAL - URSU RAFAEL -CATEGORIA  JUNIORI MICI - + 40 KG;
- LOCUL 3 şi MEDALIE DE BRONZ - SALEH HAMUDI – CATEGORIA CADEŢI I – 37 KG;  
- LOCUL 3 şi MEDALIE DE BRONZ - BENŢA IUSTIN – CATEGORIA CADEŢI I – 65 KG.
Comportarea sportivilor de la EAGLES TAEKWONDO Iaşi a fost una de top... naţional, elevii lui Narcis Şerban (fiul regretatului fost mare fotbalist şi antrenor al Iaşului – Justin Şerban) dovedindu-şi din nou talentul în faţa unor adersari puternici, de la celelalte cluburi din România.
Vă mai informăm că, în perioada 25-26 septembrie 2015, CS EAGLES TAEKWONDO IAŞI va organiza în Sala Polivalentă prima ediţie a „Cupei Eagles”, cu sprijinul Fundaţiei Sportului Ieşean din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi şi a FEDERAŢIA ROMÂNE DE TAEKWONDO WTF, unde se aşteaptă participarea a peste 350 sportivi din România.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu