vineri, 8 mai 2015

VALIDAREA CANDIDAŢILOR PENTRU ALEGERILE APSR - 2015

Consiliul Asociatiei Presei Sportive din Romania a validat candidaturile pentru alegerile din cadrul Adunarii Generale a APSR din data de 16 mai a.c. Pana la termenul limita (7 mai 2015), s-au inscris pe lista de vot urmatoarele persoane:
Pentru functia de presedinte (1 loc): Dumitru Graur (presedintele in functiune).
Pentru functia de vicepresedinte (1 loc): Vlad Enăchescu (Dolce Sport), vicepresedinte in functiune si Marian Vâlvoi (Loto Pronosport).
Pentru functia de secretar general (1 loc): Romeo Chiriac (APSR), Cătălin Tudose (site-ul online Romanian Soccer) si Gheorghe Eliad (site-ul online Motor Club TV).
Pentru functia de membru (4 locuri): Narcis Drejan (Radio Sport FM), Gheorghe Eliad (site-ul Motor Club TV), Marian Vâlvoi (Loto Pronosport), Cătălin Cârnu (Radio Romania Actualitati), Alexandru Enciu (Sport in Romania), Cătălin Tudose (site-ul Romanian Soccer) si Emil Grădinescu (Dolce Sport).
Adunarea Generala de alegeri pe anul 2015 va avea loc, asa cum a fost anuntat, in sala de conferinte a Hotelului IBIS Nord din Bucuresti, sambata, 16 mai a.c., de la ora 9.30. Sunt invitati sa participe toti membri APSR cu legitimatiile la zi. (CONSILIUL APSR)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu