duminică, 16 decembrie 2012

A cincea victorie consecutivă pentru junioarele de la Penicilina CSŞ Unirea Iaşi


* În cadrul primei runde a returului din Seria A a Diviziei Juniori la volei feminin, duminică, 16 decembrie, pe teren propriu, Penicilina CSŞ Unirea Iaşi a învins formaţia CSŞ Pro Volei Botoşani cu scorul de 3-0 (25-17, 25-17, 25-18)
Camelia Pascariu ridică mingea Simonei Mocanu

Sala Penicilina a găzduit astăzi o nouă partidă de volei feminin, de data aceasta din Divizia Juniori, acolo unde ieşencele de la Penicilina CSŞ Unirea au spulberat iluziile celor de la CSŞ Pro Volei Botoşani în doar trei seturi, câştigând la „17”, din nou la „17” şi la „18” o partidă atractivă, cu multe faze frumoase la fileul disputei.
Pentru echipa ieşeană, antrenată de profesoarele Anda Podaru (principal) şi Lucia Chirilă (secund) au evoluat: Camelia Pascariu – Andra Streşină, Ana Ursachi, Ana Delescu, Simona Filip, Simona Mocanu. Pe banca de rezerve s-au mai aflat: Adelina Teodorescu, Mălina Florea, Andreea Dorin şi Alexandra Lungu.
Meciul de duminică, din Sala Penicilina, a fost arbitrat de suceveanul Constantin Sumusche (principal) şi ieşeanul Rareş Puni (secund, nimeni altul decât fostul antrenor secund al echipei de senioare Penicilina Iaşi, în sezoanele anterioare).
La finalul partidei, antrenoarea Anda Podaru ne-a declarat: “A fost un meci frumos, iar colaborarea noastră cu echipa mare de la Penicilina se simte din plin, unele dintre junioarele noastre evoluând şi la formaţia de senioare din Divizia A 2. De fapt, fetele noastre cresc valoric de la o zi la alta şi noi ne uităm la ele ce frumos joacă ! Echipa din Botoşani ne-a opus rezistenţă în acest meci şi tocmai de aceea meciul a fost frumos şi spectaculos, cu multe faze de volei autentic !”.
După primele şase runde din acest sezon, în care a stat o etapă, Penicilina CSŞ Unirea Iaşi conduce în clasamentul Seriei A de volei junioare, cu un maxim de 15 puncte, după cinci victorii consecutive, toate cu 3-0.
În runda cu nr. 7, din ianuarie 2013, este programat meciul LPS VC Unic Piatra Neamţ - Penicilina CSŞ Unirea Iaşi, care poate fi considerat un mare derby al Seriei A.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu