sâmbătă, 8 decembrie 2012

Poli CSŞ Unirea Iaşi, înfrângere sub panourile de pe malurile Dunării


Dacă fotbaliştii de la CSMS Iaşi au învins recent pe malurile Dunării, cu 3-0 pe Oţelul Galaţi, dacă voleibalistele de la Penicilina Iaşi au câştigat şi ele sâmbătă, tot pe malurile Dunării, cu 3-0 confruntarea cu CSU Galaţi, iată că tot astăzi, 8 decembrie, baschetbaliştii de la Poli CSŞ Unirea Iaşi au fost învinşi la Galaţi, de CSU din localitate, cu categoricul scor de 80-59 !
În Seria a III-a din Liga I de baschet masculin, după patru victorii consecutive, iată că elevii lui Costel Moscalu şi Gabriel Clapon au pierdut primul meci al sezonului, dar ei rămân în continuare în cărţile pentru revenirea în Liga Naţională. La finalul partidei, antrenorul ieşean Gabriel Clapin ne-a declarat: „De data aceasta am jucat prost şi am pierdut ! Ei au pus mingea în coş şi noi nu ! Când se câştigă este de lăudat toată echipa, când se pierde este de criticat toată echipa !”. Într-un alt joc al rundei cu nr. 6, pe teren propriu, CSU II Ploieşti a învins pe Rapid Bucureşti cu scorul de 76-71.
Clasamentul la zi în Seria III-a, în prima fază a competiţiei, se prezintă astfel:
1. Poli CSŞ Unirea Iaşi – 9 pct; 2. CSU II Ploieşti – 8 pct; 3. CSU Galaţi – 8 pct; 4. Rapid Bucureşti – 7 pct; 5. CS Baschet Time Bucureşti – 4 pct.
În etapa următoare, pe 15 decembrie, sunt programate partidele: Poli CSŞ Unirea Iaşi – CSB Time Bucureşti (nu se va juca în Sala Polivalentă, care este ocupată cu un târg expoziţional, ci se va căuta o altă locaţie), Rapid Bucureşti – CSU Galaţi, iar CSU II Ploieşti va sta.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu