duminică, 23 decembrie 2012

CSMS Iaşi-KSE Târgu Secuiesc, un meci repetat în optimile de finală ale Cupei României la futsal


Lotul echipei de futsal CSMS Iaşi
FR Fotbal a anunţat programul optimilor de finală ale Cupei României la fotbal în sală, meciurile fiind programate într-o singură manşă, pe 24 februarie 2013.
Revelaţia actualei ediţii de campionat, nou promovata CSMS Iaşi va evolua pe teren propriu (Sala Polivalentă), unde va întâlni pe KSE Târgu Secuiesc. În turul ediţiei de campionat, tot pe teren propriu, în etapa a VIII-a, CSMS Iaşi a învins cu scorul de 5-4 (2-1) pe KSE Târgu Secuiesc, după un meci aprig disputat între cele două echipe pregătite de Nelu Stancea şi Florin Nichifor, respectiv Dobozi Levente. După primele 12 runde ale sezonului 2012-2013, CSMS Iaşi se află pe locul 6 al ierarhiei, cu 17 puncte, iar KSE Tg. Secuiesc se află pe locul 9, cu numai 6 puncte cucerite până acum.
Programul complet al optimilor de finală, din 24 februarie 2013, cu 11 echipe participante din Liga I şi 5 formaţii din Liga a II-a de futsal, se prezintă astfel:
CS United Galaţi - ACS Odorheiu Secuiesc
Ceahlăul Piatra Neamţ - CS Dava Deva
CS City'us II Târgu Mureş - ACS Smart Ionescu Bucureşti
Dunărea Călăraşi - AS FC Progresul Focşani
AS Inter Gheorgheni - Spicom Sfântu Gheorghe      
CS Infopress Odorheiu Secuiesc - CS City'us Târgu Mureş
CS Inter Teliu Braşov - CFF Clujana Cluj
CSM Studenţesc Iaşi - CS KSE Târgu Secuiesc
Într-un joc disputat în turul preliminar am consemnat rezultatul: Dunărea Călăraşi - United Clinceni 8-7 (5-3).
Ne aşteaptă un meci dificil în Cupa României, dar avem şanse să promovăm în sferturile de finală. Până atunci însă, fiind în preajma Crăciunului, urez fanilor noştri sărbători fericite şi un an nou 2013 cu multe realizări pe toate planurile ! Fie ca echipa de fotbal în sală CSMS Iaşi să ajungă cât mai sus în Liga I şi în Cupa României !”, ne-a declarat astăzi Ionel Popa, team-managerul formaţiei de futsal CSMS Iaşi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu