marți, 11 decembrie 2012

CSMS Iaşi – Rapid Bucureşti nu se mai dispută în 2012 !


Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că etapa a XX-a a Ligii I nu se va mai disputa în acest an, dar a precizat că nu s-a găsit o dată în 2013 la care să aibă loc.
"Campionatul s-a amânat. În urma cererii a 12 cluburi din Liga I, LPF a făcut o cerere către FRF pentru amânarea etapei a XX-a. Comitetul de Urgenţă al FRF a decis amânarea. Nu ştiu când se va juca, încă nu s-a găsit o dată liberă", a spus Dragomir.
Preşedintele LPF a afirmat că sunt două soluţii pentru disputarea etapei a XX-a a Ligii I. "Căutăm dată şi nu găsim. Soluţii sunt două: fie începem mai devreme în februarie, fie FRF mai împinge campionatul în vară cu două săptămâni", a precizat Dragomir.
Etapa a XX-a a Ligii I ar fi trebuit să se dispute la sfârşitul acestei săptămâni şi începutul următoarei, în intervalul de timp 14-17 decembrie 2012.

* Comunicatul clubului de fotbal din Dealul Copoului

Astăzi am primit spre difuzare următorul comunicat de presă al clubului ieşean de fotbal, care este următorul: “Urmare a amânării etapei cu numarul 20 din Liga I de fotbal, CSMS Iaşi anunţă că biletele vândute pentru meciul cu Rapid, la pachet cu partida cu Dinamo, rămân valabile pentru jocul respectiv, la data reprogramării”.
Meciul de fotbal CSMS Iaşi – Rapid Bucureşti, din cadrul rundei cu nr. 20, trebuia să aibă loc vineri, pe 14 decembrie, de la ora 20.30, pe stadionul de fotbal din Dealul Copoului.
Pentru data de 17 aprilie 2013 s-au amânat şi cele două partide din prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal, Oţelul Galaţi – Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj – Astra Giurgiu.


* CSMS Iaşi a trecut Prutul !


Astăzi şi mâine, la Chişinău se vor disputa două partide internaţionale de fotbal în sală, dintre Republica Moldova (seniori) şi România (tineret), cu începere de la ora 18.00 şi respectiv 11.00. Marţi, 11 decembrie, începând cu ora 15.00, într-un meci amical programat în ultimul moment, formaţia Lexmax Chişinău se va confrunta cu CSMS Iaşi, echipajul ieşean, condus de team managerul Ionel Popa, trecând Prutul la orele prânzului ! Din lotul naţional al României (U 21) fac parte şi trei jucători de la CSMS Iaşi, ei fiind Ruxandari, Pisică şi Baciu, iar antrenorul secund al naţionalei noastre este Nelu Stancea, care este şi antrenor principal la CSMS Iaşi. Vă mai informăm că din lotul echipei ieşene de futsal nu mai face parte jucătorul Ciprian Brighiu, care s-a despărţit de clubul din Copou în condiţii amiabile, după cum ne-a declarat acelaşi Ionel Popa, fost arbitru internaţional cu ecuson FIFA.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu