miercuri, 19 decembrie 2012

Dansatorii sportivi ieşeni de la NIKONS îl aşteaptă pe Moş Crăciun !


Prof. Mariana-Constantina Niculiţă

* Clubul de dans sportiv Nikons Iasi ne invită vineri, 21 decembrie 2012, la tradiţionalul spectacol de Moş Crăciun, cu participarea sportivilor de toate categoriile de clasificare, de la “piticoţi” la “performeri”.


Pe durata a două ore, manifestarea va avea loc vineri, de la ora 18.00, la Atheneul Tătăraşi din Iaşi, sub coordonarea preşedintei clubului sportiv ieşean, prof. Mariana-Constantina Niculiţă. Va fi un spectacol juvenil de mare ţinută din domeniul dansului sportiv, dansului modern şi nu numai, iar intrarea în sala mare de spectacole este liberă, atât pentru marele public, dar şi pentru... Moş Crăciun!
Sub conducerea antrenorilor-coregrafi Amira-Cătălina Niculiţă, Andreea Răscuţoi şi Ivan Stoian, tinerii sportivi de la NIKONS Iaşi vor căuta să încânte asistenţa prin dansurile prezentate, precum slow - fox, quickstep, samba, cha-cha, rumba, passo doble, jive, flamengo şi se va dansa şi vestita kalynka.
În spectacolul de vineri, de la Atheneul Tătăraşi, printre performerii clubului NIKONS Iaşi se pot număra şi perechile Andrei Bidrea - Oana Anton, Bogdan Albu-Talancă - Narcisa Păduraru, Cosmin Dorneanu - Andreea Bunduc, Teodor Plumb - Oana Anton, Răzvan Mereuţă - Georgiana Ambrono.
Trei perechi de performanţă au promovat, în decurs de un an, în clasa valorică superioară: Bogdan şi Narcisa – clasa D, Cosmin şi Andreea – clasa C, Răzvan şi Georgiana – clasa E. Iar promovările au fost  cu finale, pe podium. Suntem mulţumiţi de rezultatele obţinute în acest an. În pofida degradării situaţiei financiare generale şi a cerinţelor şcolare din ce în ce mai mari, evoluţia performerilor noştri este normală, chiar dacă noi ne dorim mai mult. Pentru performeri, vacanţa de iarnă va fi folosită din plin : coregrafii noi, antrenamente, costumaţii şi planificarea competiţiilor la care vom participa în 2013. Ne dorim mai mulţi băieti care să vină la dans sportiv, ne dorim părinţi mai odihniţi şi cu mai puţine griji, o mai mare finanţare a dansului sportiv şi multe succese pe linie sportivă”, ne-a declarat preşedinta clubului NIKONS Iaşi, prof. Mariana-Constantina Niculiţă, care a mai adăugat referitor la spectacolul programat pe 21 decembrie 2012: „După atâţia ani ar trebui să fiu obişnuită cu spectacolul nostru tradiţional de Moş Crăciun ! Dar, nu sunt ! De fiecare dată când văd copiii dansând, de fiecare dată când le văd ochii strălucind de fericire şi aşteptare, emoţiile mă copleşesc. Vă recomandăm să vă prindeţi centurile de siguranţă, să pregătiţi batistele şi să vă încălziţi palmele pentru că vom avea nevoie de aplauze furtunoase ! Vă aşteptăm, cu mult drag, la spectacolul nostru !”.
La finalul manifestării oferite de clubul NIKONS Iaşi, cu o tolbă plină de daruri pentru tinerii dansatori sportivi ieşeni, Moş Crăciun îşi va face şi el apariţia pe scena mare a Atheneului Tătăraşi. Doar pentru cei cuminţi...
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu