vineri, 7 decembrie 2012

DJST se pregăteşte pentru “Gala Laureaţilor Sportului Ieşean 2012”


Directorul DJST Iaşi, Ciprian Paraschiv
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi organizeaza in perioada premergatoare Craciunului, “Gala Laureatilor Sportului Iesean 2012”, eveniment ce aduce impreuna toti sportivii si antrenorii cluburilor din Iasi, medaliati la competitiile nationale si international
“Gala Laureatilor Sportului Iesean 2012” reprezintă momentul de recunoastere şi cinstire a sportivilor ieseni care, prin eforturi sustinute si sacrificii nenumarate, au reusit sa fie cei mai buni si sa aduca glorie Iaşului. Top 10 al celor mai buni sportivi si antrenori la probele olimpice si neolimpice va fi finalizat in cateva zile, pe baza evaluarii rezultatelor transmise oficial de catre cluburile sportive iesene, in cadrul sistemului de atribuire a punctelor elaborat de ANST.
Despre 2012, putem spune ca a fost cel mai bun an sportiv, chiar daca din punct de vedere financiar a fost un an greu. Am avut cea mai buna participare si cele mai bune rezultate la Jocurile Olimpice. Iasul a obtinut primul aur olimpic din istorie, prin Alin Moldoveanu care a luat aurul la tir. Tot in 2012 am reusit sa finalizam o baza sportiva in centrul Iasului, cu fonduri europene, in urma implementarii unui proiect transfrontalier in care am avut parteneri din Republica Moldova si Ucraina. In contextul in care, in 2012, Iasul este Oras European al Sportului, credem ca evenimentul de premiere a sportivilor ieseni nu poate decat sa onoreze partenerii sai”, a declarat Ciprian Paraschiv, director executiv al DJST Iasi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu