duminică, 13 octombrie 2013

Înfrângere zdrobitoare în contul jucătorilor ieşeni de fotbal în sală!



Lotul echipei CSMS Iaşi

Sâmbătă, 12 octombrie, în etapa a V-a din Liga I de futsal, pe teren propriu, galonata Futsal Klub Odorheiu Secuiesc a învins pe CSMS Iaşi cu scorul de 11-1 (6-0). Unicul gol al ieşenilor a fost marcat în ultimul minut de joc, de către Valentin Pricop.
Din păcate, a treia confruntare a elevilor lui Nelu Stancea cu “naţionala României” s-a sfârşit destul de rău pentru ieşeni, care au încasat cea mai dură înfrângere în prima ligă, din istoria clubului din Dealul Copoului.
După 3-7 cu AuroBergamo Deva şi 2-6 cu City’us Tg. Mureş a venit acum 1-11 cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, toate cele trei echipe menţionate având în primul “cinci” internaţionali de seniori sau tineret, una dintre ele fiind cu siguranţă viitoarea campioană a Românie la fotbal în sală, la finalul sezonului 2013-2014.
Lotul echipei CSMS Iaşi în meciul de la Odorheiu Secuiesc a fost alcătuit din următorii jucători: Marius Chiriac, Ioan Grigoraş - Sebastian Cărare, Andrei Despan, Radu Pisică, Liviu Ruxandari, Narcis Cataramă, Dragoş Baciu, Radu Guţu, Valentin Pricop, Vlasian Chelcu. Antrenori: Nelu Stancea (A 1) şi Florin Nichifor (A 2).
Din păcate, Liviu Ruxandari s-a accidentat şi va rata debutul în naţionala de seniori a României, care va evolua marţi şi miercuri, la Chişinău, în două partide amicale contra Republicii Moldova. Va fi prezent totuşi la Chişinău ieşeanul Radu Pisică (şi el debutant în naţionala de seniori), alături de selecţionerul Nelu Stancea, cel care a calificat România la EURO 2014, din Belgia.
Alte rezultate din etapa a V-a din Liga I de futsal: CS City'us Târgu Mureş - AS FC Progresul Focşani 11-2 (5-1), Spicom Sfântu Gheorghe - CS United Galaţi 3-2 (1-1).
Celelalte meciuri ale rundei sunt:
- 13 octombrie: Autobergamo Fiat Deva - Sportis Târgovişte (ora 16.00);
- 15 octombrie: KSE Târgu Secuiesc - CFF Clujana Cluj (ora 18.00).
Va sta Dunărea Călăraşi, deoarece ACS Smart Ionescu Bucureşti s-a retras din campionat.
În etapa viitoare, vineri, 18 octombrie, de la ora 18.00, Sala Polivalentă ieşeană va găzdui partida dintre CSMS din localitate şi KSE Tg. Secuiesc.În deschidere, de la ora 16.30, va avea loc partida amicală dintre ASEI (Asociaţia Suporterilor de Elită din Iaşi) şi Echipa Generaţiei de Aur '94 (cu participarea lui Jean Vlădoiu, Didi Prodan, Miodrag Belodedici, poate şi ale lui Bogdan Stelea, Marius Lăcătuş, Florin Prunea).
"Cu prilejul lansării la Iaşi a Fan Club Echipa Naţională - Filiala Moldova, facem acest meci demonstrativ, care va bucura, cu siguranţă, pe toţi susţinătorii fotbalului românesc !", ne-a declarat preşedintele ASEI, Sergiu Melinte.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu