miercuri, 9 octombrie 2013

La Campionatele Naţionale de tineret: Rezultate promiţătoare pentru secţia de haltere de la CS CFR Iaşi



La Oneşti se desfăşoară în aceste zile finalele Campionatelor Naţionale de haltere pentru tineret (Under 23).
Chiar dacă sunt cu 9-10 ani mai tinere decât adversarele din concurs, ceferistele ieşene Bianca Grigoraş (13 ani) şi Mădălina Ţibichi (14 ani) au fost aproape de podium la categoriile la care au participat, sub îndrumarea antrenorului Dănuţ Fron.
Astfel, la categoria 53 kg, sportiva Bianca Grigoraş (CFR Iaşi) s-a clasat pe locul 6 la toate stilurile din concurs, după 39 kg reuşite la smuls, 50 kg la aruncat şi 89 kg la total.
La categoria 58 kg, ceferista ieşeană Mădălina Ţibichi, care este şi componentă a Centrului Naţional Olimpic de la Galaţi, s-a clasat imediat sub podium, pe locul 4, la smuls (cu o performanţă de 51 kg), aruncat (63 kg) şi total (114 kg).
Din păcate, din motive medicale, Alexandra Nichitoaie (CS CFR Iaşi) nu a putut intra în concurs !
Sunt mulţumit de rezultatele elevelor mele, care sunt în mare progres. Ele au fost învinse de sportive de top naţional, cu 9 sau chiar 10 ani mai mari decât ele, iar pe podiumul categoriei lui Ţibichi au ajuns doar fetele care au participat de-a lungul timpului la Campionatele Europene şi Mondiale de haltere”, ne-a declarat direct de la Oneşti, în această seară, antrenorul ieşean Dănuţ Fron.
Ultimul concurs din acest an pentru sportivii secţiei de haltere de la CS CFR Iaşi va avea loc la Bistriţa, în perioada 12-18 noiembrie, în cadrul Campionatelor Naţionale de seniori. Sunt calificate la finala de la Bistriţa sportivele Bianca Grigoraş şi Mădălina Ţibichi.
Revenit în sportul halterelor ieşene, marea speranţă ceferistă Ilie Ciotoiu va fi prezent şi el la competiţia de luna viitoare, de la Bistriţa.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu