marți, 17 iunie 2014

City’us Tg. Mureş câştigă un nou trofeu în Cupa României la futsal


Sursa foto: Digi Sport

După ce a pierdut marea finală a Ligii I în faţa echipei Autobergamo Fiat Deva, City’us Tg. Mureş a dobândit un nou trofeul în Cupa României la fotbal în sală. Luni seara, pe teren propriu, elevii lui Kacso Endre s-au impus în faţa „spaniolilor” de la Spicom Sf. Gheorghe cu scorul de 6-4 (3-1) şi au cucerit din nou trofeul pus în joc, după ce, în sezonul trecut, mureşenii învingeau în finală pe CSMS Iaşi, abia după prelungiri.
În meciul de luni, 16 iunie, evoluţia scorului în meciul City’us – Spicom a fost următoarea: 0-1, 3-1 (la pauză), 3-2, 6-2, 6-4 (rezultat final).
Pentru City’us Tg. Mureş, Dumitru “Mimi” Stoica a reuşit o triplă şi a adus liniştea în tabăra gazdelor, iar ultimele goluri înscrise de spaniolii de la Spicom, prin Mario Duque Velasco şi Gustavo Redondo Herguedas, nu au putut schimba cu nimic soarta meciului !
În urma acestui succes cu scorul de 6-4 în faţa celor de la Spicom, City'us Tg. Mureş şi-a trecut în cont al şaptelea trofeul cucerit în Cupa României la futsal.
Finala de la Tg. Mureş a avut şi doi jucători eliminaţi, ei fiind Vasile Moldovan, portarul gazdelor şi respectiv spaniolul Adrian Morales Cervantes, jucător la Spicom Sf. Gheorghe.
Finala de la Tg. Mureş a fost arbitrată de brigada de nivel internaţional Bogdan Sorescu (Piteşti) - Gabriel Gherman (Bucureşti), rezervă fiind Ovidiu Curta (Târgu Mureş). Observatorii meciului au fost bucureştenii Andrei Ioniţă şi Valeriu Ioniţă, ultimul fiind team-managerul echipelor naţionale de futsal ale României, la seniori şi tineret.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu