vineri, 6 iunie 2014

Cupa Iaşului la fotbal, o competiţie pentru viitorii performeri din “dulcele târg”!


Primăria Municipiului Iaşi, în colaborare cu ISJ Iaşi şi DJST Iaşi a organizat în aceste zile Cupa Iaşului la fotbal masculin şi feminin, competiţie destinată liceelor din Iaşi. Meciurile s-au desfăşurat la baza sportivă a Colegiului Tehnic “Mihail Sturdza”, iar finalele pe terenul sintetic de lângă Sala Polivalentă. Cei care au participat efectiv la organizarea acestui eveniment sportiv au fost Ionel Popa şi Ioan Cilibiu (din partea Primăriei Municipiului Iaşi), Vasile Viciu Tănase (ISJ Iaşi), Alexandru Cişman şi Mircea “Bădia” Ursu (DJST Iaşi).
La fotbal feminin, Cupa Iaşului a fost adjudecată astăzi de Liceul cu Program Sportiv din Dealul Copoului, care a învins în finala mare echipa Colegiului Tehnic Gheorghe Asachi Iaşi cu scorul de 1-0. De remarcat este faptul că, de la echipa învingătoare, golul a fost marcat de Aura Gheorghiţă, componenta echipei de fotbal feminin Navobi Iaşi, din Superligă, iar în echipa de la “Asachi” s-au regăsit Andreea Scorţanu, Georgiana Ilaş şi Cătălina Cojocaru, de la aceeaşi grupare patronată de Adrian Ambrosie.
În finala mică, Liceul Răducăneni (jud. Iaşi) a câştigat cu 2-0 partida cu formaţia Colegiului Tehnic “Mihail Sturdza” Iaşi şi a urcat pe podium alături de LPS şi “Asachi”.
În competiţia băieţilor, în finala mică (locurile 3-4), Colegiul Tehnic “Mihail Sturdza” Iaşi a învins cu 5-2 echipa Liceului Tehnologic Economic de Turism Iaşi.
Tot în competiţia masculină, în finala mare (pentru locurile 1-2), echipa  Colegiului Tehnic Gheorghe Asachi Iaşi s-a impus vineri, 6 iunie, cu scorul de 2-1 în faţa formaţiei de la LPS Iaşi. Golurile partidei au fost reuşite de Alin Huţanu şi Andi Sinescu, respectiv Gabriel Miron.  
Fiecare echipă de pe podium a primit diplome, cupe şi diverse distincţii şi premii din partea Primăriei Municipiului Iaşi.
Iniţiativa Primăriei ieşene de a investi în sportul de masă la nivel şcolar s-a dovedit extrem de lăudabilă şi de data aceasta şi ea merită repetată în perioada următoare !
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu