vineri, 6 iunie 2014

Magicienii ieşeni s-au impus pe Copacabana braziliană !




“Magicienii” din Iaşi au cucerit Cupa Prieteniei-Bergenbier într-o finală nebună în fata “Brazilienilor” din Cluj. În Brazilia, pe plaja de Rio de Janeiro, acolo unde Pele, Ronaldinho, Neymar si Roberto Carlos au învăţat să facă senzaţie în fotbal, Magicienii din Iaşi şi Brazilienii din Cluj au oferit o lecţie de fotbal cu zâmbetul pe buze pentru toată România.
Echipa “Magic” Iaşi (manager: Dan “Mops” Cojocaru) a cucerit Cupa Prieteniei-Bergenbier într-un meci jucat pe plaja de la Rio, după ce a învins în finală formaţia “Brazilienii” Cluj, cu scorul de 4-3 (1-1).
Meciul a fost absolut nebun. Sub ochii brazilienilor din Rio care s-au adunat la marginea terenului pentru a asista la finala “Cupei Prieteniei”, jucătorul Marin Sorin a deschis scorul pentru Magic Iaşi, chiar în startul meciului (1-0). Prima repriză s-a încheiat 1-1, dupa ce Cosmin Gabriel Crăciun, un student din România, a reuşit să egaleze. Tot el a dus scorul la 2-1 în repriza secundă, pentru ca apoi Magic Iaşi să se dezlănţuie.
Bogdan Chipper, cu două goluri şi Ciprian Brighiu, cu o reuşită, au dus scorul la 4-2 în favoarea ieşenilor, pentru ca golul lui Vasile Anca din ultimele secunde să nu mai conteze. Cu scorul de 4-3 s-a terminat Finala Cupei Prieteniei-Bergenbier, jucătorii din Iaşi primind trofeul şi fugind cu el în ocean, pentru prima baie a campionilor de la Cupa Prieteniei-Bergenbier.
“Este o mare bucurie că am reuşit să câştigăm pe plaja Copacabana acest turneu incredibil. Aşteptarea a luat sfârşit şi acum suntem campioni. Cupa vine la Iaşi! Mulţumim foarte mult familiilor noastre, prietenilor noştri şi organizatorilor pentru această competiţie şi pentru şansa unică în viaţă ce ne-a fost oferită de a vedea Rio şi în special de a juca o finală într-un asemenea loc. Felicitări băieţilor de la Brazilienii Cluj, o echipă foarte bună, care ne-a oferit mari emoţii. Suntem campioni, aducem cupa la Iaşi” au declarat campionii ieşeni la finalul meciului.
“A fost o competiţie extraordinară şi un meci final foarte strâns. Noi suntem mândri că am reprezentat Vestul ţării în Finală şi bucuroşi că am ajuns să jucăm în ţara fotbalului mondial ! Au fost cinci zile pline, în care nu a contat atât de mult rezultatul final, ci faptul că am ajuns împreună, ca români, ca prieteni ai fotbalului,  în Brazilia“, au spus “Brazilienii” din Cluj.
După partidă, Magicienii din Iaşi au dansat SAMBA cu braziliencele de pe Copacabana! Băieţii au petrecut în stil brazilian, la un mini-carnaval! De remarcat că din lotul ieşean deplasat la Rio au făcut parte şi trei foşti jucători de futsal de la CSMS Iaşi, ei fiind Bucovanu, Brighiu şi Tudorache. Actualul delegat al echipei de futsal CSMS Iaşi şi viitorul antrenor secund al formaţiei din Copou, Ştefan Tudorache, a ajuns în cârje la Rio, după ce s-a accidentat la unul dintre meciurile anterioare, din turneul final de la Bacău, acolo unde Magic Iaşi a obţinut calificarea în marea finală de pe Copacabana !
Lotul campionilor de la Magic Iaşi pentru marea finală de la Raio a fost alcătuit din jucătorii: Cornel Matcabojă – Ionuţ Ştirbets, Ionuţ Dumitraşcu, Ciprian Brighiu, Bogdan Chiper, Ciprian Bucovanu, Sorin Marin, Ştefan Tudorache, antrenorul grupării fiind Adi Cotan, ajutat de Daniel Cantea.
Grupaj realizat de DAN TEODORESCU (surse: Sport.ro şi 7 Est).
*** ULTIMA ORĂ: Echipa Magic Iaşi va prezenta sâmbătă, 7 iunie 2014, la Iaşi, Trofeul "Cupa Prieteniei-Bergenbier" cucerit în Brazilia, la Rio de Janeiro. Conferinţa de presă va avea loc la ora 13.00, la MAGIC SPORT PUB, din campusul studenţesc Tudor Vladimirescu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu