duminică, 1 iunie 2014

Ghinion teribil pentru Bogdan Ionuţ Apostol şi Nicolae Frunză la „Roland Garros” !



În turneul juniorilor de la Roland Garros, tenismenul ieşean Bogdan Ionuţ Apostol, legitimat în prezent la CSM Paşcani, a avut ghinion la tragerea la sorţi din primul tur al probei de simplu, la debut într-o competiţie majoră, de Grand Slam.
Adversarul lui Bogdan Ionuţ Apostol (18 ani, nr. 54 ITF în acest moment la juniori) se numeşte Andrey Rublev (Rusia, 16 ani, favoritul nr. 4 şi nr. 5 ITF în acest moment), meciul fiind programat luni, pe 2 iunie 2014!
De remarcat că Andrey Rublev, o mare speranţă a tenisului mondial la doar 16 ani, a evoluat în perioada 27-31 mai 2014 la turneul ITF de seniori, cu premii de 15.000 dolari, de la Moscova, acolo unde a câştigat trofeul pus în joc după victoria cu 6-0, 6-4 în faţa rusului  Stanislav Vovk (23 ani), în finala probei de simplu.
Tot la Moscova, împreună cu Denis Matsukevitch (Rusia), Andrey Rublev a fost finalist şi în proba de dublu, unde a pierdut doar în super-tiebrak. 
Tot în turul I al juniorilor de la Roland Garros, românul Nicolae Frunză (16 ani, locul 48 ITF) a avut şi el ghinion la tragerea la sorţi, deoarece adversarul său din runda inaugurală se numeşte Quentin Halys (Franţa, 17 ani, favoritul nr. 5 şi nr. 6 ITF în acest moment).
În proba de dublu masculin, în turneul juniorilor de la Roland Garros s-a înscris şi perechea Bogdan Ionuţ Apostol / Nicolae Frunză, care îşi va afla adversara din primul tur în orele următoare.

* Alt ghinion pentru românca Jaqueline Adina Cristian !

În proba de simplu din cadrul turneului junioarelor de la Roland Garros, partidele cu implicaţii româneşti sunt: Ivana Jorovic (Serbia, favorita nr. 1) – Jaqueline Adina Cristian (România); Estelle Cascino (Franţa) - Elena Gabriela Ruse (România, venită din calificări); Ioana Loredana Roşca (România) - Priscilla Hon (Australia, nr. 12); Ioana Ducu (România) - Jana Fett (Croaţia).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu