miercuri, 15 august 2012

Au intrat în arenă vedetele !


* În primul tur de pe tabloul principal al turneului “Circuitul FRT PRO – Trofeul Municipiului Iaşi”, printre învingătorii din dimineaţa zilei de miercuri, 15 august, s-au aflat românii Victor Crivoi şi Petru Alexandru Luncanu, spaniolul Cristobal Saavedra-Corvalan, dar şi primul favorit, sârbul Boris Pashanski

După o nouă repriză de ploaie, care însă nu a perturbat cu nimic desfăşurarea meciurilor de la arena de tenis CFR Iaşi, asta şi datorită calităţii excelente ale celor patru terenuri de joc, vedetele turneului internaţional denumit “Circuitul FRT PRO – Trofeul Municipiului Iaşi” şi-au delectat favoriţii. În primele cinci partide programate miercuri, pe tabloul principal de simplu am consemnat rezultatele:
Boris PASHANSKI (SRB) [1] - Vadim ALEKSEENKO (UKR) 6-2, 6-2;
Cristobal SAAVEDRA-CORVALAN (CHI) [3] - Ramkumar RAMANATHAN (IND) 4-6, 6-3, 6-4;
Petru-Alexandru LUNCANU (ROU) [7] - Lucas SZEWCZYK (FRA) (Q) 6-1, 6-2;
Ioan FARCAŞ (ROU) (Q) - Robert COMAN (ROU) 2-6, 4-1
(retragere Coman pe motive medicale);
Victor CRIVOI (ROU) [5] - Vasile-Alexandru GHILEA (ROU) 6-4, 6-2;
Tot în această după-amiază mai sunt programate meciurile:
Patrick GRIGORIU (ROU) (Q) - Ştefan VINŢI (ROU) (Q);
Andrei MLENDEA (ROU) - Jordi SAMPER-MONTANA (ESP) [2];
MARIUS FROSA (ROU) (Q) - Maxim DUBARENCO (MDA).
Tot astăzi, dar după ora 17.00, arena de tenis CFR Iaşi va găzdui şi sferturile de finală ale probei de dublu.
În turul al doilea al probei de simplu, de joi, 16 august, ieşeanul Bogdan APOSTOL (16 ani) se va confrunta cu puternicul jucător spaniol Gerard GRANOLLERS-PUJOL (23 ani, favoritul nr. 4].
De menţionat că în perioada 16-20 august va fi prezentă la arena CFR Iaşi şi fosta mare tenismenă a României, Florenţa Mihai, însoţită la Iaşi de fosta jucătoare Aurelia Wagner (ex-Gheorghe), care locuieşte în prezent în Germania dar a revenit acum în ţara sa natală, pentru o perioadă de timp. Duminică, pe 19 august, în deschiderea finalei de simplu a turneului masculin ITF de la arena CFR Iaşi, începând cu ora 9.00, CS CFR Iaşi organizează un moment cultural-sportiv cu participarea interpretului de muzică populară şi uşoară Vasile Iftimie, a membrilor Cenaclului Literar “Păstorel” din Iaşi (cu participarea epigramiştilor Mihai Batog-Bujeniţă, Vasile Larco, Mihai Haivas etc), a actorului şi regizorului Emil Gnatenco şi a culturistului ceferist Bebe Vasiliu. Va fi organizat şi un meci demonstrativ de tenis la dublu, cu Florenţa Mihai (dublă finalistă la Roland Garros în anii din urmă) în prim plan şi cu un arbitru inedit, de nivel internaţional, în scaunul de... arbitraj !
În continuare, CS CFR Iaşi va acorda mai multe diplome de excelenţă cu ocazia împlinirii a 10 ani de existenţă a clubului, iar apoi, de la ora 10.30 este programată marea finală a probei de simplu din cadrul turneului ITF denumit “Circuitul FRT PRO – Trofeul Muncipiului Iaşi”.  
DAN TEODORESCU



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu