marți, 14 august 2012

Din Statele Unite ale Americii, Gabriel Trifu salută turneul de tenis „Circuitul FRT PRO – Trofeul Municipiului Iaşi”

La conferinţa de presă din seara zilei de 13 august 2012, din cadrul turneului de tenis Circuitul FRT PRO - Trofeul Municipiului Iasi, turneu cu premii de 15.000 dolari organizat de Clubul Sportiv CFR Iaşi în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi Federaţia Română de Tenis au fost prezenţi, în prezidiu, reprezentanţii Primăriei Muncipiului Iaşi - Sorin Iacoban (preşedintele Comisiei Tineret şi Sport) şi Ionel Popa (consilier pe probleme de sport), ai Federaţiei Române de Tenis – antrenorul Cezar Honceriu, ai DJST Iaşi – directorul executiv Ciprian Paraschiv, dar şi directorul turneului de la arenele CFR Iaşi, antrenorul de tenis Vergil Aghion.
Printre cei prezenţi în sală s-au mai aflat supervisor ITF - Mihai Dumitrescu, tenismenii de top Victor Crivoi, Petru Alexandru Luncanu, Robert Coman, Alexandru Daniel Carpen, Cristobal Saavedra-Corvalan (Chile), arbitrii turneului, printre ei fiind şi ieşeanul Dan Bosoiu, tinerii jucători de tenis de la CFR Iaşi, Andrei Murgeanu, Teodor Cojocaru şi Adina Paraschiv. Au mai participat la conferinţa de presă găzduită de restaurantul Clubului Sportiv CFR Iaşi Victor Hrihorciuc – preşedintele Uniunii Ucrainienilor din România - Filiala Iaşi, antrenorii clubului CFR Iaşi Dănuţ Fron (haltere) şi Nicu Brânzei (box), plus popicarii seniori şi veterani campioni de la CFR Olimpia ACB Iaşi, precum Ion Cercel, Paul Rohotin, Bogdan Tudorie, noua achiziţie în sportul lansatorilor Alin Roman, Vasile Ţidularu, arbitrul internaţional de popice Gheorghe Zăgreanu, reprezentanţii mass-mediei locale şi naţionale. Din partea CS CFR Iaşi au mai fost prezenţi în sală directorul economic Lucian Mihalache, responsabilul cu sonorizarea Vasile Panţîru, dar şi directorul sportiv şi ofiţerul de presă Dan Teodorescu, cel care a coordonat de fapt conferinţa de presă, organizată şi cu prilejul împlinirii, nu peste mult timp, mai precis pe 20 august 2012, a 10 ani de existenţă a Clubului Sportiv CFR Iaşi.
Toţi cei care au luat cuvântul în cadrul conferinţei de presă au vorbit la superlativ de turneul internaţional de tenis organizat la arenele CFR Iaşi, de impactul pozitiv al acestor turnee ITF în “sportul alb” din România şi din Iaşi, s-au adresat şi cuvinte de salut care onorează Clubul Sportiv CFR Iaşi, la 10 ani de existenţă.
Să mai menţionăm că fostul jucător de Cupa Davis al României, Gabriel Trifu, în prezent conducătorul propriei sale Academii de Tenis din SUA, a trimis un mesaj video de salut competiţiei de la CS CFR Iaşi, în care spune: “Bună ziua ! Sunt Gabriel Trifu şi vreau să salut din America participanţii la Trofeul Muncipiului Iaşi la tenis, mulţumind conducerii clubului organizator CFR Iaşi, domnului preşedinte Radu Pipa şi domnului director sportiv şi ofiţer de presă Dan Teodorescu. Vreau să salut şi să mulţumesc oficialităţilor locale pentru implicarea în aceste turnee, personal domnului primar Gheorghe Nichita, un mare iubitor al sportului şi al tenisului. Vreau să vă spun că aceste turnee de tip futures sunt foarte importante pentru fiecare jucător de tenis, ele fiind rampa de lansare pentru fiecare sportiv care doreşte să ajungă cât mai sus în clasamentul mondial. Succes jucătorilor români participanţi la turneul de la Iaşi ! Baftă !”.
Vă mai informăm că, în deschiderea finalei la simplu de duminică, 17 august 2012, începând cu ora 9.00, pe terenul central al arenelor de tenis CFR Iaşi va avea loc şi o manifestare cultural-sportivă, la care vor participa interpretul de muzică populară şi uşoară Vasile Iftimie, actorul şi regizorul de teatru Emil Gnatenco, epigramiştii cenaclului “Păstorel”, culturistul Bebe Vasiliu, pregătit acum de antrenorul emerit Petru Ciorbă (CS CFR Iaşi). Va avea loc şi un meci demonstrativ de tenis, cu doamna Florenţa Mihai (dublă finalistă la Roland Garros în anii din urmă) în prim plan ! În perioada 18-24 august 2012, arenele ceferiste ieşene vor găzdui şi turneul juvenil de tenis la nivel naţional denumit “Cupa de Toamnă Florenţa Mihai – CFR Iaşi”.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu