vineri, 31 august 2012

CSMS Iaşi pierde nemeritat la Bistriţa cu Liviu Ciobotariu pe banca tehnică


* În debutul etapei a VII-a, Gloria Bistriţa învinge cu scorul de 1-0 (0-0) formaţia din Dealul Copoului cu un gol înscris din ofsaid, în min. 82, de către “rezerva” Florin Bratu !!! 

Într-un meci al codaşelor, de “care pe care”, unde s-au ratat numeroase ocazii la ambele porţi, Gloria Bistriţa a reuşit vineri prima victorie în acest campionat, printr-un gol marcat spre sfârşitul disputei cu CSMS Iaşi, de noul intrat în repriza secundă, Florin Bratu (FOTO). Oaspeţii l-au avut pentru prima dată pe banca tehnică pe ex-dinamovistul Liviu Ciobotariu, după plecarea lui Ionuţ Popa din Dealul Copoului.
În min. 82, Zahiri are o acţiune excelentă pe partea dreaptă, centrează în careul ieşean de unde Florin Bratu reia cu capul în plasă. Reluările pe micul ecran au arătat că atacantul Bistriţei se afla în ofsaid în momentul centrării, lucru “nevăzut” însă de centralul Teo Crăciunescu, care a indicat centrul terenului şi gol pentru protejaţii lui “Tata Jean” ! Să ne aducem aminte că în etapa precedentă, ultima din acest tur de campionat cu Ionuţ Popa pe banca tehnică, CSMS Iaşi a pierdut în min. 92 întâlnirea cu Pandurii Tg. Jiu, oaspeţii reuşind atunci golul victoriei prin Dan Nistor, după un henţ nesancţionat de arbitrul Marius Avram.
În meciul din această seară de la Bistriţa, ambele echipe au mai ratat bune ocazii de gol prin Peteleu, Zahiri, Curtuiuş şi Tudose, respectiv Claudiu Ionescu, Keita şi Pătulea.
Sub conducerea noului antrenor Liviu Ciobotariu, CSMS Iaşi a evoluat la Bistriţa în următoarea alcătuire: Irimia - Onofraş, Creţu, R. Tincu, Mitrea - Keita, Milea, Cl. Tudor ('82 Nalaţi), Vladu ('60 Ciucur) - Cl. Ionescu ('72 Herghelegiu), Pătulea. Pentru Gloria Bistriţa au jucat: Dolha – Peteleu, Tudose, Kanon, Cafasso – Anton, Romario – Ayza (’46 Fl. Bratu), Predescu (’46 Zahiri), Moraes – Curtuiuş (’62 Enescu). Antrenor: Nae Manea.
Au primit cartonaşe galbene jucătorii Alexandru Tudose 90', Emilian Dolha 87', Florin Bratu 83', Paul Anton 50', respectiv Souleymane Keita 87', Bogdan Mitrea 64'.
Meciul Gloria Bistriţa – CSMS Iaşi 1-0 (0-0), vizionat de circa 2.000 spectatori, a fost arbitrat de Teodor Crăciunescu (Rm. Vâlcea), ajutat de asistenţii Dorin Mudura (Oradea) şi Stelian Slabu (Braşov). Rezervă a fost Marian Bordean. Observatorii partidei au fost Mircea Cezar Ionescu şi Patriţiu Abrudan, ultimul fiind şi popicar veteran la CFR Cluj.

* Preşedintele executiv Florin Prunea vrea să retragă echipa ieşeană din campionat !

Preşedintele executiv al echipei din Copou, Florin Prunea, a declarat, vineri seară, după eşecul din meciul cu Gloria Bistriţa, că va propune Consiliului Director retragerea din campionat, deoarece la partida din etapa a VII-a a Ligii I s-a făcut o mare greşeală de arbitraj împotriva ieşenilor. "Greşeală mare de arbitraj, ofsaid mare, viciere de rezultat. La asta se rezumă meciul cu Gloria. O să propun Consiliului Director să ne retragem din Liga I. S-a făcut o mare greşeală de arbitraj împotriva noastră şi asta este o vorbă de protest pentru că sunt în joc bani publici şi nu ne putem bate joc de banii oraşului. Dacă Dorin Mudura mai arbitrează în Liga I înseamă că sunt alte interese şi competiţia nu se joacă pe teren. Dacă domnul Deaconu vrea să fie corect, Mudura trebuie să dispară din arbitraj. Dacă nu se întâmplă asta, e clar. Eu, oricum, voi propune retragerea din campionat", a declarat Prunea.
Celelalte jocuri ale rundei cu nr. 7 sunt următoarele:
- Sâmbătă, 1 septembrie:
Ora 19:00: FC Braşov - Gaz Metan Mediaş;
Ora 21:30: Pandurii Tg. Jiu     - Rapid Bucureşti;
- Duminică, 2 septembrie:
Ora 17:00: Astra Ploieşti – Dinamo Bucureşti;
Ora 18:55: Steaua Bucureşti - Oţelul Galaţi;
Ora 20:50: CFR Cluj - Petrolul Ploieşti;
Ora 21:45: Concordia Chiajna - Universitatea Cluj;
Ora 22:45: Viitorul Constanţa - FC Vaslui;
- Luni, 3 septembrie:
Ora 19:00: CS Turnu Severin - Ceahlăul Piatra Neamţ.
Partidele vor putea fi vizionate în direct pe Digi Sport (6 meciuri) şi Dolce Sport (2 partide, cele de la Chiajna şi Turnu Severin). În acest moment, cu doar 2 puncte la activ în 7 etape disputate şi cu un golaveraj negativ de 7-14, CSMS Iaşi se află pe locul 18, ultimul, în Liga I de fotbal.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu