joi, 9 august 2012

Liga Campionilor: CFR Cluj nu este cap de serie la tragerea la sorţi pentru play-off !


UEFA a anunţat că echipa CFR Cluj nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi pentru play-off-ul Champions League. După ce au trecut de cehii de la Slovan Liberec cu 1-0 (acasă) şi 2-1 (deplasare), elevii lui Ioan Andone vor înfrunta una din echipele: FC Basel (Elveţia), Anderlecht Bruxelles (Belgia), Celtic Glasgow (Scoţia), BATE Borisov (Belarus) şi Dinamo Zagreb (Croaţia).
CFR Cluj a fost inclusă în urna echipelor ce nu sunt cap de serie pe partea de tablou a campioanelor. Clujenii împart urna cu Helsingborgs IF (Suedia), NK Maribor (Slovenia), AEL Limassol (Cipru) şi Hapoel Kiryat Shmona (Israel).
Pe partea de tablou a echipelor ce nu sunt campioane, capi de serie sunt Sporting Braga (Portugalia), Dinamo Kiev (Ucraina), Panathinaikos Atena (Grecia), FC Copenhaga (Danemarca) si Spartak Moscova (Rusia).
Nu sunt capi de serie pe aceasta parte de tablou: Fenerbahce Istanbul (Turcia, care a eliminat-o pe FC Vaslui în turul anterior, după 4-1 în meciul retur de la Piatra Neamţ), Udinese (Italia), OSC Lille (Franţa), Malaga (Spania) şi Borussia Monchengladbach (Germania).
Tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal va avea loc vineri, de la ora 13.00.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu