miercuri, 31 iulie 2013

Horia Tecău s-a alăturat echipei numărul 1 a stilului de viaţă sănătos şi activ



În calitate de nou ambasador Life Care, Horia Tecău va fi mult mai aproape de membrii Tenis Partener. Începând cu august 2013, cel mai bun jucător român de tenis (la dublu) intră în echipa numărul 1 a stilului de viaţă sănătos şi activ, susţinând Life Care şi, implicit, Tenis Partener. Horia a spus DA promovării sloganului care a unit anul acesta MPG şi Life Care: “Din pasiune pentru sport. Din respect pentru viaţă” !
La numai 28 de ani, Horia Tecău se află într-o formă competiţională foarte bună, ocupând pozitia a 11-a în clasamentul mondial ATP al jucătorilor de dublu, cu un portofoliu de 12 turnee câştigate, 1 titlu la Australian Open, 1 titlu la un turneu Masters şi  3 finale consecutive la Wimbledon.
Datorită performanţelor sale, Horia Tecău este unul dintre cei mai iubiţi sportivi din România şi unul dintre cele mai bune exemple de urmat când vine vorba despre viaţa echilibrată prin sport şi alimentaţie sănătoasă, motiv pentru care ne bucurăm să-l promovăm ca model pentru membrii Tenis Partener.
Aşa cum  a făcut-o încă din primele sezoane “Tenis Partener”, Horia Tecău va încuraja în continuare, de data aceasta nu numai să faceţi sport (tenis, în particular) ci să alegeţi şi un stil de viaţă BIO.

* Horia Tecău salută organizarea turneului Circuitul FRT PRO – Trofeul Municipiului Iaşi, de la arenele CFR Iaşi

În perioada 9-18 august 2013, CS CFR Iaşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi FR Tenis organizează cel de-al doilea turneu al verii din cadrul Circuitului FRT PRO-Trofeul Municipiului Iaşi, de data aceasta în competiţia masculină şi cu premii totale de 15.000 dolari. Binecunoscutul Horia Tecău a avut amabilitatea să adrese câteva cuvinte de salut care se referă la competiţia internaţională de la arenele CFR Iaşi, după cum urmează:
”În primul rând felicit iniţiativa clubului sportiv CFR Iaşi de organizare a acestor turnee din circuitul ITF. De asemenea, remarc şi salut sprijinul Primăriei Municipiului Iaşi şi al Federaţiei Române de Tenis, fără de care aceste turnee ar fi fost greu de realizat. Puţină lume îşi dă totuşi cu adevărat seama de importanţa acestor turnee pentru oraş, ţară şi jucătorii români. Ocazia de a evolua împotriva altor jucători străini, într-o competiţie sportivă, va creşte implicit nivelul tenisului pe plan ieşean şi naţional, iar pentru tenismenii români reprezintă o rampă de lansare în clasamentul ATP şi respectiv WTA. Dacă ne uităm pe listele unui turneu de Grand Slam, vedem mulţi jucători, mai ales pe cei români, care au trecut prin aceste turnee pentru a ajunge acolo unde sunt în prezent.
Le urez succes tuturor participanţilor, iar dumneavoastră, celor de la clubul sportiv CFR Iaşi, vă urez mult succes la organizarea acestor competiţii şi cât mai multe ediţii la activ”.
Şi dacă tot ne referim la turneul masculin de la arenele CFR Iaşi, să menţionăm că în lista actualizată de ITF pe 31 iulie, la ora 13.00, primii 18 jucători care au pătruns pe tabloul principal al probei de simplu sunt următorii:
1          Victor CRIVOI (ROU)                                  206 ATP          prioritatea 1   
2          Kristijan MESAROS (CRO)                          322                              3         
3          Maxim DUBARENCO (MDA)                     431                              1         
4          Patrick CIORCILĂ (ROU)                            651                              1         
5          Giulio TORRONI (ITA)                                 675                              2         
6          Claudio FORTUNA (ITA)                             702                              2         
7          Petru-Alexandru LUNCANU (ROU)            711                              1         
8          Teodor-Dacian CRĂCIUN (ROU)                808                              1         
9          Luca MARGAROLI (SUI)                            895                              2         
10        Vadim ALEKSEENKO (UKR)                     913                              1         
11        Răzvan SABĂU (ROU)                                 939                              1         
12        Costin PAVĂL (ROU)                                   992                              1         
13        Bjorn PROPST (AUT)                                    1016                            1         
14        Andras SZEKELY (ROU)                             1123                            1         
15        Bogdan Ionuţ APOSTOL (ROU)                  1133                            1         
16        Matteo MARFIA (ITA)                                 1173                            2         
17        Rafael MAZON-HERNANDEZ (ESP)         1245                            6         
18        Davide MELCHIORRE (ITA)                      1303                            1         

* Arenele CFR Iaşi găzduiesc Cupa Tenis Partener în acest week-end

În preambulul competiţiei jucătorilor profesionişti din 9-18 august, arenele CFR Iaşi găzduiesc Cupa Tenis Partener în zilele de 3 şi 4 august, dedicată sportivilor amatori.
Va fi un turneu din categoria SILVER, programat pe cele 4 terenuri pe zgură ale arenelor CFR Iaşi, sub conducerea directorului de concurs Raluca Aghion. În proba de simplu se va concura pe nivelurile 5, 6 şi 7, iar în proba de dublu pe nivelul 6. Câştigătorii şi finaliştii vor fi premiaţi cu medalii şi diplome, iar semifinaliştii vor primii diplome de merit. Mingea oficială a turneului ieşean va fi HEAD.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu