luni, 15 iulie 2013

Tenis de aur pentru amatori la arenele CFR Iaşi



După găzduirea la standarde înalte a turneului ITF de tenis feminin Circuitul FRT PRO – Trofeul Municipiului Iaşi, cu premii de 10.000 dolari, în perioada 19-21 iulie 2013 arena CFR Iaşi va găzdui „Cupa DPD”. Va fi un turneu de tenis de categorie superioară GOLD, dedicat sportivilor amatori din România şi Republica Moldova.
Circuitul Tenis Partener, din care face parte turneul ieşean, este clubul tuturor amatorilor de tenis din România şi nu numai. Mii de jucători, de la începători la experimentaţi, au ales să îşi petreacă timpul liber practicând tenisul într-un mod organizat şi au format astfel o comunitate dinamică care încurajează un stil de viaţă sănătos şi activ. Sunt peste 300 de turnee organizate anual în peste 55 de oraşe din ţară, iar arena de tenis CFR Iaşi este mereu o gazdă primitoare pentru sportivii amatori.
”Cupa DPD” de la arenele CFR Iaşi, din Şoseaua Naţională nr. 7-9, va avea loc la simplu şi dublu. La simplu se va juca pe nivelul 5,6,7 şi 8, iar la dublu pe nivelul 6 şi 7. Directorul de turneu este antrenoarea Raluca Aghion.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu