luni, 1 iulie 2013

Minifotbalul românesc şi-a premiat câştigătoarea Cupei României


Echipa CJ Buzău

Duminică, la Piatra Neamţ, s-a încheiat maratonul minifotbalistic cu ocazia organizării cele de-a IV-a ediţii a Cupei României la Minifotbal, la care au participat 52 de echipe şi peste 1.000 de jucători din întreaga ţară.
După câştigarea titlului de campioană a României în 2011,  echipa denumită Consiliul Judeţean Buzău reuşeşte anul acesta cel de-al doilea titlu naţional din istoria sa, câştigarea trofeului Cupei României la Minifotbal. Echipa din Buzău s-a impus în finală în faţa echipei Revine Suceava cu scorul de 4-2. În finala mică, meciul s-a terminat la egalitate, 2-2, Avantaje Deva învingând la loviturile de departajare revelaţia acestei competiţii, Cora Pantelimon, cu scorul de 4-2.
Titlul de cel mai bun portar al competiţiei a fost adjudecat de Valentin Manolache (Pera BMW Deva), iar premiul pentru cel mai bun jucător a revenit arbitrului divizionar Georgian Ionescu (Consiliul Judeţean Buzău).
Toate cele patru echipe ajunse în finalele Cupei au primit drept premii un echipament sportiv acordat de Joma, tricourile de campioni au fost oferite de SMG, iar trofeele au venit din partea Infinity Trophy.
”Organizarea acestei ediţii a Cupei României cu 52 de echipe şi peste 1.000 de jucători reprezintă un succes al minifotbalului românesc care confirmă trendul său ascendent în România, ca parte a strategiei de proiectare instituţională pe care ne-am asumat-o la nivelul conducerii federaţiei. Suntem o organizaţie sportivă foarte tânără, dar avem ambiţia de a deveni una dintre cele mai moderne federaţii din punct de vedere al abordării domeniului sportiv”, ne-a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România.

* Tragerea la sorţi pentru Campionatul Naţional de Minifotbal

Seria evenimentelor de minifotbal de la nivel naţional continuă la finalul acestei săptămâni, când la Hunedoara va avea loc faza finală a Campionatului Naţional de Minifotbal, cu cele mai bune 20 de echipe din România din cele peste 2.000 de la nivel naţional.
Sâmbătă la prânz în prezenţa delegaţiilor echipelor participante la Cupa României a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea grupelor din cadrul Campionatului Naţional de Minifotbal, ediția a VII-a, Hunedoara 2013, organizat în perioada 4-7 iulie.
Cele 20 de echipe participante au fost repartizate în 5 urne valorice conform indicilor din Clasamentul Naţional, după care s-a efectuat tragerea la sorţi.
Din faza grupelor se vor califica primele două echipe clasate din fiecare grupă.
- GRUPA A:
SALAMANDRA ZALĂU
CSD DEVA
PHOENIX CRAIOVA
RAILEX SUCEAVA
DOLCE VITA TÂRGU JIU
- GRUPA B:
FORTUNA BUZĂU
JUVENTUS SIBIU
ROŞ ALBAŞTRII SATU MARE
PANDURII TÂRGU MUREŞ
DORALLY MALL CONSTANŢA
- GRUPA C:
LIS AFFAIR TOMEŞTI – Jud. IAŞI
OZ-ER GOLDEN BOYS BACĂU
EURO IMPACT ROMAN
OŢELUL GALAŢI
PHOENIX HUNEDOARA
- GRUPA D:
MAV GLISSANDO TIMIŞOARA
AS VISPEŞTI 2010 PLOIEŞTI
SMART BAIA MARE
ABC UNITED BUCUREŞTI
OLD SCHOOL FOOTBALL ARAD
După cum ne-au declarat organizatorii competiţiei, jucătorii echipelor participante sunt obligaţi să aibă asupra lor acte de identitate în original, adeverinţe medicale individuale, precum şi un tabel cu lotul de jucători semnat de către organizatorul local. În lipsa acestor documente jucătorii în cauză nu vor avea posibilitatea de a intra în teren.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu