marți, 27 mai 2014

CSŞ Anghel Saligny Iaşi se mută pe malurile Begăi !


În perioada 29 mai-1 iunie 2014, Sala Clubului Sportiv Şcolar Bega din Timişoara va găzdui Campionatul Naţional Şcolar la gimnastică ritmică.  Competiţia de pe malurile Begăi este
deschisă pentru toate categoriile de vârstă, de la mica gimnastă, până la senioare. Concursul va reuni la start peste 150 de sportive, cele mai bune gimnaste fiind din Baia Mare, Bistriţa, Constanţa, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Reşiţa şi Timişoara.
Delegaţia Clubului Sportiv Şcolar de Gimnastică "Anghel Saligny" din Iaşi va participa la Finala Campionatului Naţional Şcolar de Gimnastică Ritmică de la Timişoara, cu următoarele efective:
- Categoria Mica Gimnastă:
Vestale Emma
Dracsanu Crina
Spitelnicu Catalina
Vornicu Catalina
Manole Madalina
Parasca Laura
- Categoria a IV-a:
Strainu Cristiana
Verdes Maria
Turlui Delia
Isac Denisa
Postu Claudia
Anitei Laura
Cosarca Iustina
- Categoria a III-a:
Brighenti Roxana
- Categoria a II-a:
Verdes Andreea
Popa Stefana
Ungureanu Andra
Moisa Daria
- Senioare:
Pavel Diana
Sufaru Madalina.
Antrenorii grupării ieşene sunt profesorii Cătălina Radu, Oana Cozma şi Constantin Radu.
Am avut un început de an bun, cu realizări pe plan intern şi internaţional. Chiar dacă drumul spre Timişoara este lung şi destul de obositor, cred că tinerele gimnaste de la CSŞ Anghel Saligny Iaşi vor cuceri pe malurile Begăi alte medalii pe plan naţional, într-o competiţie selectă, cu multe sportive de valoare !”, ne-a declarat astăzi, 27 mai, înainte de plecarea spre vestul ţării antrenorul coordonator Constantin Radu.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu