sâmbătă, 31 mai 2014

Karateka de la CS Enpi Iaşi au luat cu asalt „Europenele” de pe malurile Dunării



Calendarul competiţional pe 2014 emis de Federaţia Europeană de Karate Tradiţional ne aduce în prim plan cea de-a XXII-a ediţie a CAMPIONATULUI EUROPEAN de KARATE TRADIŢIONAL pentru Copii, Cadeţi, Juniori, Tineret şi Seniori, eveniment ce se va desfăşura la Galaţi, în România, în perioada 29 mai-1 iunie.
Sportivii de la  CS Enpi Iaşi şi-au demonstrat talentul la numeroasele competiţii din acest an şi ca urmare a acestui aspect ei au fost selecţionaţi în lotul naţional al României şi participă în aceste zile la evenimentul de anvergură de pe malurile Dunării, unde sunt prezenţi circa 600 de sportivi din 23 de ţări.
CS ENPI Iaşi se prezintă la Europenele de la Galaţi cu sportivii: DUMITRAŞ IULIAN (la seniori), LUPESCU ALEXANDRU, PINTILIE ANDREI, TRUPINA IONUŢ, CIUBOTARIU AUREL şi POSTOLACHE OCTAVIAN (la juniori), iar la categoria copii  I este prezentă BALAUR BIANCA.
Pe această cale ţinem să mulţumim sponsorilor clubului nostru, SC INDEPENDENT GUARD SECURITY CO SRL IAŞI, Primăriei oraşului Târgu Frumos, iar nu în ultimul rând părinţilor care au făcut posibilă această deplasare la Europenele de la Galaţi”, ne-au declarat la unison instructorul Irina Pascaru (2 DAN) şi preşedintele grupării moldave Constantin Adăscăliţei (4 DAN).
Să mai menţionăm că, la competiţia europeană de la Galaţi, sunt prezenţi şi alţi doi sportivi de la CS OLYMPIC IAŞI, ei fiind  LUCA ALEXANDRU şi RUSU LIVIU (la tineret), antrenaţi de LUCA PETRONEL (2 DAN).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu