luni, 12 mai 2014

Sorin Miron, aur european pentru Taekwon-Do ITF ieşean!


Echipa României, aur european în Italia

Dupa un an 2013 mai putin prolific din punct de vedere al performantelor sportive, echipa de seniori a Romaniei, din care face parte si Sorin Miron, sportiv al CS Kwang-Gae Iasi, a revenit din Italia cu titlul de Campioana a Europei la proba de Tehnici Speciale. De asemenea la proba Spargeri Forta, echipa de seniori a Romaniei a ocupat locul 4.
Editia din acest an a “Europenelor” a avut loc recent la Riccione (Italia) si a reunit la start 560 sportivi din 29 de tari. Romania a cucerit 3 medalii de aur, 6 de argint si 9 de bronz, ocupand locul 5 in clasamentul general, la doar o medalie de argint in spatele tarii organizatoare.
"Sunt foarte bucuros pentru faptul ca am recastigat titlul european la Tehnici Speciale. A fost o medalie foarte disputata, cu mult mai multe emotii decat in anii precedenti, semn ca si celelalte echipe devin din ce in ce mai bune de la an la an. In prima runda arbitrii au considerat ca am lovit corect tintele doar eu si inca un coleg din echipa, intrand astfel la baraj pentru Aur cu echipa Germaniei. Dupa aproximativ o ora, cu nu mai putin de 11 probe de departajare - sarituri diferite la tinte ridicate din ce in ce mai sus (2.30-2.80 metri) - am reusit sa primim punctele castigatoare si sa intonam iar imnul national de pe podiumul european. Multumesc colegilor de echipa pentru aceste momente unice”, a declarat ieseanul Sorin Miron, care a mai adaugat: “Medalia aceasta imi demonstreaza inca o data ca daca iti doresti din toata inima si faci tot ce tine de tine pentru a obtine ceva, il vei obtine fara doar si poate. Il felicit pe fratele meu Marcel Miron pentru obtinerea titlului de campion european la Tehnici speciale individual, pentru a 7-a oara si ii doresc sa o tina tot asa! Tin sa multumesc in mod deosebit celor care au facut posibila participarea mea la acest campionat si la stagiile si competitiile pregatitoare, prieteniilor de la PAYTEL SRL, STEUERHAUS SRL, TELESOFT SRL, ITAROM SRL si SAMI-TRANS SRL si sper ca vor fi alaturi de club si pe viitor pentru a continua sirul performantelor iesene. De asemenea, sper sa revina langa noi cu sprijin financiar si autoritatile locale iesene".
Ing. ec. Sorin Miron, centura neagra 2 DAN, este si presedinte si antrenor la Clubul Sportiv Kwang-Gae Iasi si membru in Biroul Federal al Federatiei Romane de Taekwon-Do ITF.
Pentru cei interesati, antrenamentele de Taekwon-Do ITF de la clubul iesean au loc dupa urmatorul program:
- Pentru adulti: Luni, Miercuri si Vineri - orele 20.00 la Sala de sport a Colegiului Economic Nr. 1 din Iasi (Str. Sararie, Tg. Cucu).
- Pentru copii: Luni, Marti si Vineri - orele 18.00 la salile de judo CSS Unirea Iasi (Str. Sararie, Tg Cucu).
Mai multe detalii se pot afla de pe site-ul clublui www.ITF-IASI.ro sau la telefonul 0722.367582.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu