duminică, 11 mai 2014

Jucătorii de futsal de la CSMS Iaşi au intrat prea devreme în vacanţă !



A doua etapă din turul I din cadrul turneului play-off al Ligii I de futsal a programat duminică meciul CS City’us Tg. Mureş – CSMS Iaşi. După un succes la limită la Iaşi (3-2, după ce moldovenii au condus cu 2-0), mureşenilor le mai trebuia o victorie pentru a se califica în semifinalele campionatului, confruntarea din play-off fiind programată după sistemul „2 din 3”. La finalul unui joc în care oaspeţii din Dealul Copoului au făcut doar figuraţie, mureşenii s-au impus în faţa ieşenilor cu un incredibil scor de 14-2 (4-1) şi şi-au îndeplinit obiectivul propus.
După ce gazdele au deschis scorul în min. 3 (1-0), iar oaspeţii au egalat în min. 8 prin Radu Pisică (1-1) şi au mai avut şi două bare prin Valentin Pricop şi Radu Guţu, campioana en-titre din Tg. Mureş a înscris 12 goluri consecutive şi tabela de marcaj a arătat un incredibil scor de 13-1 ! Acelaşi Radu Pisică a redus din handicap (13-2), dar ultimul gol al meciului a fost reuşit tot de mureşeni care au terminat învingători cu 14-2 !!!
În meciul de la Tg. Mureş, pentru CSMS Iaşi s-au făcut de „ruşine” jucătorii: Ioan Grigoraş – Liviu Ruxandari (care a primit direct cartonaşul roşu în min. 38, fiind eliminat pentru un fault care nu-şi avea rostul !), Radu Pisică, Andrei Despan, Narcis Cataramă, apoi Marius Chiriac, Mihai Tătar – Radu Guţu, Valentin Pricop, Andrei Aparaschivei, Dan Lungu.
La finalul disputei, vădit afectat de cele întâmplate în Sala Sporturilor din Târgu Mureş, antrenorul formaţiei ieşene, Nelu Stancea, ne-a declarat: „Nici acum nu pot să-mi revin datorită acestor <jucători>, cu ghilimelele de rigoare, care au intrat în vacanţă prea devreme, înainte de terminarea campionatului ! Nu am văzut aşa ceva în viaţa mea, nu numai unul dintre ei a greşit, cu toţi au făcut front comun în greşeli ! La echipă nu sunt restanţe financiare ca să ne gândim la alte lucruri ! Vom analiza la rece ce s-a întâmplat la Târgu Mureş şi vom lua măsurile de rigoare !”.
Tot duminică s-au disputat şi celelalte confruntări din etapa a II-a din play-off (turul I), care s-au încheiat cu următoarele rezultate: CS United Gala
ți - Spicom Sf. Gheorghe 2-4 (după prelungiri, la finalul timpului regulamentar scorul era 1-1 şi 0-2 scor general la victorii), Autobergamo Fiat Deva - Progresul Focşani 12-3 (2-0 la victorii) şi Futsal Klub Odorheiu Secuiesc - Dunărea Călăraşi 8-5 (2-0 la victorii).   
În semifinalele Ligii I de futsal se vor disputa partidele Autobergamo Fiat Deva – Spicom Sf. Gheorghe şi City’us Tg. Mureş – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.
În turneul play-out s-a jucat partida KSE Tg. Secuiesc-CFF Clujana Cluj 4-1 şi cu 2-0 la victorii echipa gazdă s-a salvat de la retrogradare, în Liga a II-a ajungând formaţia de pe Someş.
Pe 14 mai, în prima manşă din semifinalele Cupei României la futsal se vor disputa meciurile CS City’us Tg. Mureş – CS United Galaţi (ora 17.00) şi Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – Spicom Sf. Gheorghe (ora 19.00). Partidele retur se vor juca pe 21 mai 2014.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu