vineri, 29 august 2014

Antrenorul Ionuţ Chirilă a fost prezentat mass-mediei ieşene


Ionuţ Chirilă şi Florin Prunea, la CSMS Iaşi

În cadrul unei conferințe de presă organizată joi la sediul clubului CSMS Iaşi a fost prezentat oficial noul antrenor principal al echipei, care este Ionuț Chirilă.
Tehnicianul, în vârstă de 48 de an, îl înlocuiește pe banca CSMS Iași pe Marius Lăcătuș care a condus echipa în ultimele 10 luni, din octombrie 2013.
Președintele CSMS Iași, Florin Prunea, a motivat astfel alegerea noului antrenor: "Este un antrenor extrem de ambiţios, pasionat, un om corect".
În prima declarație ca tehnician al CSMS Iași, Ionuț Chirilă și-a exprimat dorința de a construi la Iași o echipă puternică: "Mă bucur că m-am alăturat acestui proiect frumos în care toată suflarea Iaşului încearcă să dea o echipă de nivelul acestui oraş, care este în primele trei din România ca tot, istorie, cultură şi aşa mai departe. Alături de preşedintele Prunea, un conducător de valoare europeană, care-mi dă forţă, determinare, de primarul Nichita, de cei din jurul nostru, vrem să construim o echipă puternică".
În ceea ce privește propria folosofie și concepție de joc, tehnicianul s-a declarat adeptul unui joc ofensiv, bazat pe posesie: "Eu analizez jucătorul doar după cum răspunde la antrenamente. Toţi jucătorii sunt egali. Chirilă nu joacă cu un conducător de joc, conducător de joc e cel care are mingea în faza respectivă, vorbim de polivalenţă, vorbim de o echipă care să schimbe sistemele de joc, o echipă care să nu joace în funcţie de advresar, ci o echipă care să facă adversarul să joace în funcţie de noi. Eu joc ofensiv, cu posesie, circulaţie, îmi place să promovez jucătorii tineri".
Îi urăm mult succes la acest început de drum care să fie cât mai lung și cu multe reușite pe banca CSMS Iași! De asemenea, îi mulțumim pe această cale fostului antrenor al echipei, Marius Lăcătuș pentru munca depusă și performanțele obținute, culminate cu promovarea în Liga 1.
“Munca lui Lăcătuş trebuie apreciată, am trăit momente frumoase împreună. În viaţă însă, nu totdeauna lucrurile merg cum vrei şi trebuie să iei şi decizii grele", a declarat președintele executiv, Florin Prunea.
Luni, de la ora 21.00, în deplasare, cu Ionuţ Chirilă pe banca tehnică, CSMS Iaşi se va confrunta cu Universitatea Cluj, în etapa a VI-a din Liga I de fotbal. (Sursa: CSMS Iaşi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu