joi, 28 august 2014

Ieşeanul Alex Tudurache, în negocieri la Abu Dhabi !



Alex Tudurache la Abu Dhabi

La doar 23 ani, în urmă cu puţine zile, Alexandru Ilie Tudurache a ajuns la Abu Dhabi Country Club”, în Emiratele Arabe Unite, unde este în negocieri pentru obţinerea unui post de antrenor de tenis la "Lead Right Tennis Academy".
Alex s-a format ca jucător de tenis şi antrenor la Clubul Sportiv CFR Iaşi, sub coordonarea lui Vergil Aghion. După absolvirea Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Dealul Copoului, el a luat drumul străinătăţii, ajungând antrenor la un club de tenis din Limassol, în Cipru. În această vară, pentru a scurtă vacanţă, Alex a revenit la arenele CFR Iaşi, unde a participat la buna organizare a competiţiei internaţionale de tenis “Trofeul Municipiului Iaşi” şi a anunţat că doreşte să se mute cu serviciul la... Abu Dhabi ! Ceea ce a şi făcut şi iată că un tânăr jucător-antrenor de tenis de la CFR Iaşi ajunge la Abu Dhabi Country Club”, în capitala Emiratelor Arabe Unite, unde negociază cu managerii locali pentru un post de COACH pe terenurile de tenis.
Sunt în negocieri şi trebuie să rezolv şi cu viza...”, ne-a declarat cu urmă cu câteva minute, în direct din Abu Dhabi, ieşeanul Alexandru Ilie Tudurache. Să-i dorim mult succes !

* Bogdan Ionuţ Apostol evoluează la turneul ITF de la Braşov

Posesorul un wild-card din partea FR Tenis, tenismenul ieşean de numai 18 ani, Bogdan Ionuţ Apostol, legitimat în prezent la CSM Paşcani şi selecţionat în lotul lărgit al României pentru partida din Cupa Davis cu Suedia, evoluează în această săptămână la turneul ITF de 15.000 dolari de la Braşov.
În primul tur, Bogdan Ionuţ Apostol (locul 1497 ATP) l-a învins cu 6-4, 6-7 (4), 6-4 pe Vasile Antonescu (24 ani, locul 606 ATP), iar astăzi, 28 august, a evoluat în faţa favoritului nr. 6, ucrainianul Vadim Alekseenko (31 ani, locul 516 ATP). Mult mai experimentat, Vadim ALEKSEENKO s-a impus în faţa lui Bogdan Ionut APOSTOL cu 6-1, 6-2, în optimile de finală ale probei de simplu.
În primul tur al probei de dublu, cuplul juvenil Bogdan Ionut APOSTOL (România – 18 ani) / Lukas MUGEVICIUS (Lituania – 19 ani) a câştigat în primul tur, cu 6-4, 6-4 în faţa perechii Teodor-Dacian CRĂCIUN  (34 ani) / Petru-Alexandru LUNCANU (25 ani) [nr. 3], furnizând marea surpriză a optimilor de finală !
În sferturile de finală, meciul Bogdan Ionut APOSTOL / Lukas MUGEVICIUS - Gleb ALEKSEENKO / Vadim ALEKSEENKO (Ucraina, sunt fraţi gemeni) s-a întrerupt ieri la scorul de 5-7, 3-2 (15-0) şi va continua joi după-amiază.
După turneul organizat de clubul Dinamo Braşov, unde supervisor este Mihaela Testiban, iar director de turneu este Remus Farcaş, pentru Bogdan Ionuţ Apostol urmează pe 1 septembrie un nou turneu sub poalele Tâmpei, BRD Braşov Challenger, cu premii de 35.000 dolari plus ospitalitate, unde tânărul tenismen ieşean are un wild-card în calificări.
DAN TEODORESCU
*** UPDATE (ora 19.05):
În sferturile de finală la turneul ITF de la Braşov, în proba de dublu, Ionut APOSTOL / Lukas MUGEVICIUS - Gleb ALEKSEENKO / Vadim ALEKSEENKO 5-7, 6-2 [10-5]. Tot astăzi s-a jucat semifinala: Vasco MENSURADO (POR) / Frederico Ferreira SILVA (POR) - Bogdan Ionut APOSTOL (ROU) / Lukas MUGEVICIUS (LTU) 2-6, 6-4 [7-10]. În cealaltă semifinală a fost: Alexandru-Daniel CARPEN (ROU) / Claudio FORTUNA (ITA) [4] - Tudor Cristian ŞULEA (ROU) / Luca George TATOMIR (ROU) 6-3, 3-6 [10-2]. Finala probei de dublu, cu implicarea ieşeanului Bogdan Ionuţ Apostol este programată vineri, 29 august. (D.T.) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu