joi, 28 august 2014

Marius Lăcătuş pleacă din Copou cu 20.000 euro în buzunare !


Ionuţ Chirilă (sursa foto: Wikipedia)

După primele cinci runde ale Ligii I de fotbal, CSMS Iaşi are doar trei puncte la activ, după 0-0 cu Viitorul Voluntari, Gaz Metan Mediaş şi Oţelul Galaţi.
După acest parcurs anevoios, antrenorul Marius Lăcătuş a fost demis ieri seară, dar va pleca de la echipa din Dealul Copoului cu un „bonus” de 20.000 euro, ceea ce reprezintă suma compensatorie pentru rezilierea contractului înainte de termenul final prevăzut. A mai părăsit echipa din Copou şi secundul Ioan Nagy, care este şi naşul lui Marius Lăcătuş.
Preşedintele executiv Florin Prunea a anunţat că noul antrenor principal al echipei ieşene este Ionuţ Chirilă, cu care s-a înţeles verbal şi care joi seara va conduce antrenamentul formaţiei CSMS. Ultima echipă pe care a antrenat-o Ionuţ Chirilă este Concordia Chiajna. De menţionat că antrenorii Gheorghe Mulţescu, Liviu Ciobotariu şi Cristi Pustai nu au dorit să preia pe CSMS Iaşi, din anumite condiţii, unele de ordin financiar.
Ionuţ Chirilă doreşte să-l aducă la CSMS Iaşi şi pe preparatorul fizic cu care a lucrat în ultima perioadă, italianul Roberto De Filippis.
Ionuţ Chirilă are 48 ani şi este fiul regretatului ziarist sportiv Ioan Chirilă şi fratele actorului şi interpretului Tudor Chirilă.
El a mai antrenat până acum pe Electromagnetica Bucureşti, CSM / Unirea Focşani, Jiul Petroşani, UTA Arad şi Concordia Chiajna. La CSMS Iaşi va avea un salariu lunar de 5.000 euro.
Luni, pe 1 septembrie, de la ora 21.00, CSMS Iaşi va evolua în deplasare, împotriva lui “U” Cluj, în etapa a VI-a de campionat.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu