vineri, 26 septembrie 2014

“Astralii” din Giurgiu au fost eliminaţi din Cupa României la fotbal


Va rămâne "şomer" antrenorul Daniel Isăilă ? (Sursa foto: Prosport)
Formaţia de liga a doua CS Mioveni, antrenată de Claudiu Niculescu, a reuşit marea surpriză a 16-imilor de finală ale Cupei României-Timişoreana la fotbal, eliminând deţinătoarea trofeului, pe Astra Giurgiu.
Joi, la Piteşti, CS Mioveni a învins pe Astra Giurgiu cu scorul de 3-1 (2-1). După ce oaspeţii au deschis tabela prin Cristescu, în min. 17, formaţia din Mioveni a marcat de trei ori prin Stoica - min. 19, Popa – min. 42 şi Mârzeanu – min. 90, reuşind o victorie istorică !
În urma înfrângerii din Cupa României, antrenorul “astral” Daniel Isăilă este ameninţat din nou cu destituirea, iar patronul Ioan Niculae a declarat, pentru mass-media naţională, următoarele: "Văd doi, trei jucători care nu au legătură cu această echipă, iar unul va fi scos definitiv din această echipă. Este liber, să se ducă unde vrea. Nu este vorba de Enache, ci de Ben Youssef. Din această zi nu mai are nicio treabă cu Astra. Sunt o bandă de mercenari care nu au nicio legatură cu acest club. Ben Youssef e pe altă lume, trăieşte în lumea lui. Poate vor să îl schimbe pe antrenor, poate vor să mă schimbe pe mine, nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu de ce nu joacă. Să le fie ruşine, au primă de Cupa României, 15 mii de euro, au primă de Supercupa României, 10 mii de euro, au luat 800 de mii de euro înaintea meciului cu Dinamo Zagreb. Să le fie ruşine! Nu îşi fac meseria, ei au fost plătiţi, întrebaţi-i dacă e sau nu aşa…".
De menţionat că Astra Giurgiu a câştigat în sezonul trecut Cupa României, după ce a învins, în finală, pe Arena Naţională din Capitală, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia Steaua Bucureşti.
Celelalte rezultate de joi, 25 septembrie, au fost:
- Săgeata Năvodari - FC Viitorul Voluntari 0-3 (0-1)
Au marcat: Marin '32, Nedelcu '60, Ursu '66-autogol.
- FC Caransebeş – CS Universitatea Craiova 1-2 (1-1)
Au marcat: Lupu '25 / Goşa '20-autogol, Ferfelea '69.
- FC Bihor Oradea - FC Universitatea Cluj 5-6 (0-0, 1-1, 1-1, 4-5 la 11 metri)
Au marcat: Sorian '86 / Boutadjine '57. A fost apoi 4-5 la loviturile de departajare de la 11 metri, astfel: 1-0 (Lazăr), 1-1 (Muşat), 2-1 (Lukacs), 2-2 (Ceppelini), 3-2 (Letan), 3-3 (Lungu), ratare Sorian – FC Bihor, 3-4 (Ciupe), 4-4 (Dobrescu), 4-5 (Boutadjine).
- ACS Berceni - Steaua Bucureşti 0-3 (0-0)
A marcat: Iancu '75, '90, '90+3.
În optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana s-au calificat formaţiile Pandurii Târgu Jiu, Oţelul Galaţi, Rapid CFR Suceava, CSMS Iaşi, ASA Târgu Mureş, Rapid Bucureşti, CFR Cluj, FC Braşov, Ceahlăul Piatra Neamţ, Petrolul Ploieşti, Dinamo Bucureşti, CS Universitatea Craiova, FC Viitorul Voluntari, Universitatea Cluj, CS Mioveni şi Steaua Bucureşti. Echipele din Suceava şi Mioveni sunt în Liga a II-a.

* Preţuri reduse la tribuna B şi peluze la meciul CSMS Iaşi-Concordia Chiajna

Biletele pentru partida din cadrul etapei a 9-a a Ligii I de fotbal, CSMS Iaşi- Concordia Chiajna, din 26 septembrie, se vând la casele stadionul din Copou și vineri, de la ora 10:00 până la ora meciului (21.00).
Prețurile biletelor vor fi următoarele: Peluze şi Tribuna B - doar 5 lei; Tribuna A - 20 lei; Tribuna 0A și 0B - 30 lei, Tribuna 0 - 50 lei.
Clubul din Copou invită suporterii să profite de șansa de a fi alături de echipa ieşeană și a sărbători împreună prima victorie a noului sezon în Liga I ! Partida de astăzi, de pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, care va putea fi vizionată şi pe Look TV, va fi arbitrată de brigada Istrate Dragoş (Bucureşti) - Dansa Ciprian Florin (Oradea) şi Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe) - Marcu Florin Mihai (Oradea). Observator CCA: Nica Cristian (Ploieşti). Observator LPF: Cursaru Cătălin (Ploieşti).
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu